Απίθανο θεωρείται ένα ακόμη Uncharted από τη Naughty Dog

Μετά από το επερχόμενο Uncharted: The Lost Legacy
08 Μαρτίου 2017 13:32
Απίθανο θεωρείται ένα ακόμη Uncharted από τη Naughty Dog

Το Game Informer φιγουράρει στο εξώφυλλο του Απριλίου το πολυαναμενόμενο Uncharted: The Lost Legacy με ένα ειδικό αφιέρωμα. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται μια συνέντευξη με τον πρόεδρο της Naughty Dog, Evan Wells, στην οποία επαναδιατυπώνεται η πρόθεση του στούντιο να μην συνεχίσει να ασχολείται πλέον με τη σειρά Uncharted, λέγοντας ουσιαστικά πως είναι απίθανο να δούμε άλλο παιχνίδι στη σειρά από αυτήν μετά το Lost Legacy.

Χαρακτηριστικά τα λόγια του Wells:

Θα έλεγα πως το να κάνει η Naughty Dog ένα ακόμη Uncharted μετά από αυτό είναι απίθανο. Ποτέ δεν θα έλεγα ποτέ όμως, αν και έχουμε το The Last of Us Part II στο πιάτο μας και υπάρχουν τόσα πολλά που θέλουμε να εξερευνήσουμε. Θα ήταν δύσκολο. Αν με κάποιον μαγικό τρόπο είχαμε ένα στούντιο δύο και τριών ομάδων τότε, σίγουρα, θα ήταν καλό να το κάνουμε. Αγαπάμε πραγματικά το franchise αλλά το στούντιο έχει λιγοστούς πόρους και πάρα πολλές άλλες ιδέες. Θα έλεγα πως η πιθανότητες είναι πολύ χαμηλές. 

Ίσως η σειρά του Uncharted συνεχίσει με άλλο στούντιο στο μέλλον ίσως όμως και να μείνει στο ράφι. Πείτε μας τι πιστεύετε στα σχόλια.