Το PlayStation συγχαίρει την Nintendo

Για τις αποθεωτικές κριτικές του Breath of the Wild
02 Μαρτίου 2017 17:10
Το PlayStation συγχαίρει την Nintendo

Προ των πυλών βρίσκεται η κυκλοφορία του Nintendo Switch και του The Legend of Zelda: Breath of the Wild, τα οποία θα βρεθούν στα ράφια των καταστημάτων στις 3 Μαρτίου. Τα μέσα του εξωτερικού έχουν αρχίσει σταδιακά να δημοσιεύουν τις κριτικές τους και το νέο κεφάλαιο της θρυλικής σειράς συγκαταλέγεται, με βάση τα δεδομένα του Metacritic, στα πέντε καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών, με τον μέσο όρο του να ανέρχεται σε 98/100.

Στον απόηχο των διθυραμβικών κρητικών, το PlayStation Αγγλίας, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter μεταβίβασε τα συγχαρητήριά του στον ιαπωνικό κολοσσό. Το tweet μπορείτε να το δείτε παρακάτω και τονίζει πως όποια περιπέτεια και αν επιλέξει κάποιος αυτή την εβδομάδα, το Horizon Zero Dawn ή το The Legend of Zelda: Breath of the Wild, είναι μια απίστευτη εποχή για να είσαι gamer.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 3/3/2017 - 4:15]

Με την σειρά του και το Xbox μεταβίβασε τα συγχαρητήριά του στην Nintendo για την κυκλοφορία του Nintendo Switch και τα εξαιρετικά reviews που απέσπασε το The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Ακολουθούν τα σχετικά tweets.