Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για το ντοκιμαντέρ Wildlands [ΝΙΚΗΤΕΣ]

Στα πλαίσια της κυκλοφορίας του Ghost Recon Wildlands
02 Μαρτίου 2017 13:22
Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για το ντοκιμαντέρ Wildlands [ΝΙΚΗΤΕΣ]

Οι Unboxholics σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε 5 διπλές προσκλήσεις για την προβολή του ντοκιμαντέρ "Wildlands" στα Village Cinemas στο The Mall Athens (Μαρούσι) τη Δευτέρα 6 Μαρτίου. Με αφορμή την κυκλοφορία του Ghost Recon Wildlands, το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει την κατάσταση που επικρατεί στη Νότια Αμερική (όπου και εξελίσσεται το παιχνίδι) όσον αφορά στη διακίνηση ναρκωτικών. Επίσης, εμπεριέχονται σπάνιες συνεντεύξεις και οπτικοακουστικό υλικό από τους δημιουργούς του παιχνιδιού, τα οποία προβάλλονται για πρώτη φορά στη χώρα μας. Η προβολή ξεκινάει στις 23:00 στην αίθουσα 2 των Village Cinemas (The Mall).

Για να κερδίσετε από μία διπλή πρόσκληση, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε ένα σχόλιο εδώ, στο πεδίο των σχολίων. Οι πέντε νικητές θα ανακοινωθούν το βράδυ του Σαββάτου με ανανέωση του παρόντος άρθρου και θα πρέπει να μας απαντήσουν στο μήνυμα που θα τους στείλουμε το αργότερο μέχρι την Κυριακή το βράδυ. Καλή επιτυχία σε όλους!

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 18:43] Οι πέντε τυχεροί νικητές που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για τη προβολή του ντοκιμαντέρ Wildlands είναι οι παρακάτω: troulos, m4giannis, katerina.ioannou, darkblood και johngamer64. Παρακαλούνται να απαντήσουν στο προσωπικό μήνυμα που τους έχει αποσταλεί μέχρι αύριο (Κυριακή, 5 Μαρτίου) στις 12 το βράδυ με το ονοματεπώνυμο σου, το ονοματεπώνυμο του φίλου/η σου καθώς και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.