Φήμη: Πρώτη φωτογραφία από το νέο Assassin's Creed

Ελλάδα ή Αίγυπτο το νέο κεφάλαιο;
27 Φεβρουαρίου 2017 15:59
Φήμη: Πρώτη φωτογραφία από το νέο Assassin's Creed

Η σειρά Assassin's Creed έχει κάνει ένα σημαντικό διάλειμμα μετά την κυκλοφορία του Assassin's Creed Syndicate πίσω στο 2015 και η Ubisoft έχει δηλώσει πως δεν θα βιαστεί για το επόμενο κεφάλαιο της σειράς. Μέχρι σήμερα, τα μοναδικά που έχουν ακουστεί για το νέο Assassin's Creed είναι πως θα έχει τον υπότιτλο Empire και πως μάλλον θα διαδραματίζεται στην Αίγυπτο. Στο παρελθόν έχει κυκλοφορήσει μια εικόνα από το μενού του αλλά δεν απεικόνιζε κάτι από το gameplay.

Μια νέα εικόνα που διέρρευσε στο NeoGAF έρχεται να βάλει φωτιά στο διαδίκτυο με τις φήμες για το νέο Assassin's Creed να αναζοπυρώνουν. Όπως θα δείτε παρακάτω, η εικόνα απεικονίζει ένα χαρακτήρα με μια ελληνικής προέλευσης ασπίδα έξω από μια είσοδο που πιθανότατα είναι η είσοδος μίας πυραμίδας. Επίσης, στο κάτω μέρος της οθόνης αναγράφεται η λέξη Giza, η οποία είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Αιγύπτου.

Το αν τελικά το νέο Assassin's Creed θα διαδραματίζεται στην Αίγυπτο ή όχι, μένει να το δούμε. Μπορείτε να δείτε την εικόνα παρακάτω.

Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για νεότερα σχετικά με το επόμενο κεφάλαιο της σειράς Assassin's Creed.

Σημείωση: Σχετικά με την ελληνική προέλευση της ασπίδας, μπορείτε να βρείτε πληροφορίες πατώντας εδώ.