Final Fantasy XV: Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Gladiolus DLC

Καθώς και επιπλέον πληροφορίες
23 Φεβρουαρίου 2017 13:27
Final Fantasy XV: Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Gladiolus DLC

Η Square Enix ανανέωσε την επίσημη σελίδα του Final Fantasy XV και πρόσθεσε νέες πληροφορίες για το πρώτο story DLC του παιχνιδιού με πρωταγωνιστή τον Gladio. Έτσι, το Episode Gladiolus, για όσους δεν έχουν αγοράσει το Season Pass θα μπορούν να το αποκτήσουν ξεχωριστά στην τιμή των $4.99. Πριν διαβάσετε τα παρακάτω, καλό θα ήταν όσοι δεν έχετε παίξει τη νέα περιπέτεια του Noctis να το αποφύγετε, καθώς περιλαμβάνουν αρκετά spoilers.

Ο Gladio, ένας από τους τρεις πιστούς συντρόφους που συνοδεύουν τον Noctis στο ταξίδι του, θα γίνει playable για πρώτη φορά στο δικό του επεισόδιο με ένα εντελώς διαφορετικού τύπου gameplay και μία καινούρια ιστορία.

 Συνεχίζοντας τα γεγονότα από την συνάντηση του γκρουπ με τον Ravus, ο Gladio αφήνει την ομάδα του για να εκπαιδευτεί μαζί με τον Cor και να γίνει ακόμη πιο δυνατός. Θέτει ένα μονοπάτι για να αντιμετωπίσει προκλήσεις και να αναμετρηθεί με τέρατα μεγαλύτερα από την ίδια την ζωή.

Το Episode Gladiolus του Final Fantasy XV αναμένεται να διατεθεί ψηφιακά στα PS4 και Xbox One στις 28 Μαρτίου, ενώ η εταιρία, στο ίδιο χρονικό πλαίσιο θα κυκλοφορήσει ένα update, το οποίο θα βελτιώνει το chapter 13.