Μετάβαση στο περιεχόμενο

ή
|

Νέος εδώ;

Έχεις λογαριασμό;

Επαναφορά κωδικού

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε σύνδεσμο επαναφοράς

Θυμάστε τον κωδικό σας;

Εύρεση ονόματος χρήστη

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε το όνομα χρήστη

Θυμάστε το όνομα χρήστη σας;

Η Ubisoft άλλαξε το τέλος του Watch Dogs 2 με ένα update

Για να κάνει tease το Watch Dogs 3

Κυριάκος Στεργιάδης
Κυριάκος Στεργιάδης

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Η Ubisoft άλλαξε το τέλος του Watch Dogs 2 με ένα update

Μέσα από το νεότερο update του Watch Dogs 2, οι παίκτες του αντιλήφθηκαν πως το τέλος έχει υποστεί μια σημαντική αλλαγή. Το patch των 10GB λοιπόν προσθέτει -εκτός πολλών χαρακτηριστικών ακόμη- και μια έξτρα σκηνή αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού, η οποία είναι μια ηχογραφημένη συνομιλία, που επί της ουσίας, μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως κάνει tease σε στυλ Assassin's Creed, το επόμενο Watch Dogs. Ο τίτλος της ηχογραφημένης συζήτησης όμως αποτελείται από συντεταγμένες, οι οποίες ακολούθησαν κάποιοι fans και βρήκαν πως οδηγεί στο Brixton του Λονδίνου, καταλήγοντας στο συμπέρασμα πως εκεί θα εκτυλίσσεται το Watch Dogs 3. 

Το εάν το παρακάτω video αποτελεί απλά ένα χτίσιμο για τα story DLC του Season Pass ή το πρώτο teaser του Watch Dogs 3 μένει να φανεί. 

Advertisement

Ακολουθήστε το Unboxholics στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τεχνολογία, videogames, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε το Unboxholics σε Facebook, Twitter, Instagram, Spotify και TikTok.