Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Vikings: Wolves of Midgard

Γίνεται ένας Σκανδιναβός πολεμιστής στη συντέλεια του κόσμου
15 Φεβρουαρίου 2017 05:08
Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Vikings: Wolves of Midgard

Η Games Farm και η Kalypso Media ανακοίνωσαν ότι ο επερχόμενος τίτλους τους το Vikings - Wolves of Midgard είναι στα τελευταία στάδια της ανάπτυξής του και έρχεται στις 28 Μαρτίου 2017 για PS4, Xbox One και PC. Επιπλέον, ο επικεφαλής της ανάπτυξης του παιχνιδιού, Peter Nagy, μοιράστηκε στο Playstation Blog μερικές λεπτομέρειες για τον κόσμο του παιχνιδιού, τα διάφορα modes κλπ. Το παιχνίδι διαδραματίζεται στη Σκανδιναβική μυθολογία και το Ragnarok, την καταστροφή δηλαδή του κόσμου. Αναλαμβάνεται το ρόλο ενός πολεμιστή που προσπαθεί να χτίσει από την αρχή το κατεστραμμένο από τις σκοτεινές δυνάμεις χωριό του.

Ο χαρακτήρας σας είναι πλήρως παραμετροποιήσιμος, υπάρχει μπόλικη μαγεία, μεγάλη ποικιλία από όπλα που μπορείτε να συλλέξετε και ένα βαθύ crafting σύστημα. Υπάρχουν πολύ ισχυρές abilities όπως το Rage και τα Gift of the Gods που μπορείτε να ξεκλειδώσετε και να κάνετε level up. Μεγάλο ενδιαφέρον, τέλος, παρουσιάζει και ο μηχανισμός του Exposure, το οποίο επηρεάζει σημαντικά την κίνηση του παίκτη αν αυτός εκτεθεί σε ακραίες συνθήκες όπως υπερβολικό ψύχος. Εκτός του single player, το παιχνίδι θα διαθέτει online coop δύο παικτών, New Game + mode και το Trial of the Gods στο οποίο θα καλείστε να νικήσετε ορδές από εχθρούς και bosses.

Κατά την κυκλοφορία του το παιχνίδι θα στοιχίζει 39.99 δολάρια. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer του νέου πονήματος της Games Farm.