Final Fantasy XV: Δεν υπάρχουν πλάνα για μεταφορά στο Nintendo Switch

Η έκδοση του Scorpio θα είναι όσο το δυνατόν καλύτερη
08 Φεβρουαρίου 2017 16:29
Final Fantasy XV: Δεν υπάρχουν πλάνα για μεταφορά στο Nintendo Switch

Μιλώντας στο Dualshockers, ο director του Final Fantasy XV Hajime Tabata αποκάλυψε μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με τις πλατφόρμες που θα καταφθάσει το παιχνίδι στο μέλλον, μιας και μέσα στο 2017 αναμένεται να κυκλοφορήσουν δύο νέες κονσόλες.

Αρχικά, διευκρίνισε πως για την ώρα δεν υπάρχουν σχέδια για κάποια έκδοση για το Nintendo Switch. Η ομάδα δεν έχει διεξάγει μάλιστα τις απαραίτητες δοκιμές, οπότε δεν γνωρίζει αν το παιχνίδι μπορεί καν να τρέξει στην υβριδική κονσόλα ή όχι. Παρόλα αυτά, επισήμανε πως στην ομάδα του Final Fantasy XV υπάρχουν πολλοί οπαδοί της Nintendo και πως το στούντιο ενδιαφέρεται για την κονσόλα.

Όσον αφορά τώρα το Project Scorpio, ο Tabata εξήγησε πως αυτή τη στιγμή το στούντιο σκέφτεται τι ακριβώς μπορεί να αλλάξει και να προσθέσει για να φρεσκάρει το παιχνίδι για την επερχόμενη κονσόλα. Τόνισε πως για την ώρα δεν ξέρει τι διαφοροποιήσεις μπορεί να υπάρχουν σε σχέση με την PS4 Pro έκδοση, ωστόσο σημείωσε πως η ομάδα θα προσπαθήσει να κάνει την έκδοση του Scorpio, όσο το δυνατόν καλύτερη.