Το For Honor δε θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch

Αποθαρρυντικές οι δηλώσεις των δημιουργών
07 Φεβρουαρίου 2017 15:34
Το For Honor δε θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch

Το Trustedreviews.com είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον creative director του For Honor, Jason VandenBerghe, ο οποίος έπειτα από σχετική ερώτηση αναφέρθηκε στο Nintendo Switch. Δυστυχώς όσοι περίμεναν να παίξουν το νέο τίτλο της Ubisoft στο υβριδικό σύστημα της Nintendo μάλλον θα απογοητευτούν, μιας και οι δηλώσεις του VandenBerghe δεν ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικές και ο δημιουργός τόνισε πως προς το παρόν είναι ένα ενδεχόμενο το οποίο δεν απασχολεί την ομάδα.

Το σχετικό απόσπασμα των δηλώσεών του ακολουθεί παρακάτω.

Δεν είναι κάτι στο οποίο εστιάζουμε. Αναπτύσσουμε το For Honor εδώ και πολύ καιρό και η ερώτηση ‘Θα δουλέψει αυτό το παιχνίδι;’ είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εμάς. Θέλω να κυκλοφορήσουμε το παιχνίδι στις βασικές πλατφόρμες και να δούμε ποιοι το παίζουν. Όταν φτάσουμε σε αυτό το σημείο και έχουμε διαπιστώσει ότι είμαστε επιτυχείς, τότε νομίζω ότι μπορούμε να εξετάσουμε το που θα πάμε από εκεί και πέρα. Είναι παράξενο, αλλά δεν είναι καν μια ερώτηση που μας απασχολεί αυτή τη στιγμή.

To For Honor αναμένεται να καταφθάσει στα ράφια των καταστημάτων στις 14 Φεβρουαρίου για του ηλεκτρονικούς υπολογιστές, καθώς και τα PS4 και Xbox One.