Resident Evil 7 | Launch Trailer

Ο τρόμος έφτασε
24 Ιανουαρίου 2017 16:40
Resident Evil 7 | Launch Trailer

Η μέρα που πολλοί survival horror fans περίμεναν έχει πλέον φτάσει και το Resident Evil 7 είναι από σήμερα διαθέσιμο στα ράφια των καταστημάτων αλλά και σε ψηφιακή έκδοση για τα PlayStation 4, Xbox One και PC. Η Capcom το γιορτάζει με το launch trailer του έβδομου κεφαλαίου της σειράς, το οποίο δημοσίευσε το επίσημο YouTube κανάλι του PlayStation.

Παράλληλα, η Capcom ανακοίνωσε πως το πρώτο DLC του παιχνιδιού με ονομασία Banned Footage Vol. 1 pack θα κυκλοφορήσει στις 31 Ιανουαρίου στη τιμή των $9.99, ενώ το Banned Footage Vol. 2 θα κυκλοφορήσει στις 14 Φεβρουαρίου στη τιμή των $14.99.

Το Vol. 1 πακέτο περιέχει τα κεφάλαια "Bedroom" και "Nightmare". Το Bedroom αφορά ένα παζλ που πρέπει να λύσουν οι παίκτες για να βγουν από ένα κλειδωμένο δωμάτιο ενώ στο Nightmare οι παίκτες πρέπει να επιβιώσουν από κύματα εχθρών. Επίσης, το Vol. 1 περιέχει το Ethan Must Die, ένα ιδιαίτερα δύσκολο mode ξεχωριστό από το βασικό παιχνίδι.

Σε αντίθεση με το Vol.1, το Vol. 2 πακέτο περιέχει τα κεφάλαια "21" και "Daughters", όπου θα βιώσουμε τη ζωή της οικογένειας Baker πριν τα γεγονότα του βασικού παιχνιδιού και ένα σημαντικό γεγονός με τον Lucas Baker. Το πακέτο περιέχει επίσης το έξτρα mode που ονομάζεται Jack's 55th Birthday, όπου οι παίκτες πρέπει να ταΐσουν μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα τον Jack.

Εσείς θα αγοράσετε το Resident Evil 7; Πείτε μας στα σχόλια.