Tekken 7: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας

Αποκαλύφθηκαν όλες οι εκδόσεις του παιχνιδιού
23 Ιανουαρίου 2017 14:40
Tekken 7: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας

Φτάνοντας στο τέλος του πρώτου μήνα για το 2017, η Bandai Namco "έσπασε" επιτέλους την σιωπή της σχετικά με την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του Tekken 7 για τις κονσόλες. Έτσι, ανακοινώθηκε πως το έβδομο κεφάλαιο της fighting σειράς θα κυκλοφορήσει στις 2 Ιουνίου. Εκτός της ανακοίνωσης, παρακάτω θα βρείτε και ένα νέο trailer για το παιχνίδι με τίτλο "Rage and Sorrow", το οποίο προσφέρει μία ματιά στο story του παιχνιδιού και σε μερικούς χαρακτήρες του.

Επιπροσθέτως, όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες, αποκαλύφθηκε και το Season Pass, μαζί με τα μπόνους προπαραγγελίας του παιχνιδιού. Πιο συγκεκριμένα, όσοι προπαραγγείλετε την digital edition θα λάβετε δώρο την μαχήτρια Eliza μαζί με ένα theme. Όσον αφορά το Season Pass, η τιμή του έχει οριστεί στα $24.99 και θα φέρει τα εξής:

  • Playable Characters
  • New Stages
  • New Game Mode
  • Costume Peaks

Τέλος, έχουμε και την συλλεκτική έκδοση του παιχνιδιού. Αυτή θα περιλαμβάνει ένα Steelbook με εικαστικό, μία Collectible Figure 30cm x 45cm, ένα CD με το soundtrack, την Day 1 Edition του παιχνιδιού και όλα αυτά πακεταρισμένα σε ένα συλλεκτικό κουτί.

View post on imgur.com

Tο Tekken 7 κυκλοφορεί στις 2 Ιουνίου για PS4, Xbox One και PC.