Nintendo Switch: Μέσα από smartphone το matchmaking και τα lobbies

Νέες δηλώσεις από τον Reggie Fils-Aime
20 Ιανουαρίου 2017 16:49
Nintendo Switch: Μέσα από smartphone το matchmaking και τα lobbies

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του για το gaming μέσο του εξωτερικού, GameSpot, ο πρόεδρος της Nintendo Αμερικής αποκάλυψε μερικές ακόμα λεπτομέρειες για τις online λειτουργίες του Nintendo Switch. Συγκεκριμένα, ρωτήθηκε πώς η smartphone εφαρμογή θα συνδέεται και θα συνεργάζεται με το Switch.

Η απάντηση που έδωσε ακολουθεί παρακάτω μεταφρασμένη στα ελληνικά από εμάς και ολόκληρη τη συνέντευξη μπορείτε να την παρακολουθήσετε μέσα από τον player που ακολουθεί.

Η smartphone εφαρμογή που δημιουργούμε, θα είναι μέρος της online υπηρεσίας μας και πιστεύουμε πως πρόκειται να είναι ένα πολύ συναρπαστικό μέρος της συνολικής πρότασης, διότι μέσα από αυτή, θα πραγματοποιείται το voice chat, μέσα από αυτή θα κάνετε το matchmaking και μέσα από αυτή θα δημιουργείτε το lobby σας. Πιστεύουμε επίσης ότι είναι μια πολύ κομψή λύση, γιατί αν ας πούμε έχετε πάρει μαζί σας το Switch στο δρόμο, έχετε καθίσει σε ένα hotspot και ψάχνετε για ένα γρήγορο παιχνίδι στο Mario Kart, το να βγάλετε και να κουβαλάτε κάποιου είδους ογκώδες gaming headset είναι μια πρόκληση.

Έτσι νομίζουμε ότι έχουμε μια κομψή λύση. Αυτή είναι μια πολύ συγκεκριμένη απάντηση στην ερώτησή σας.

Το Nintendo Switch θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 3 Μαρτίου με επίσημη τιμή τα €339.