Metroid στο Nintendo Switch; Ο Reggie Fils-Aime απαντά

“Γνωρίζουμε πως οι καταναλωτές το ζητάνε”
15 Ιανουαρίου 2017 06:11
Metroid στο Nintendo Switch; Ο Reggie Fils-Aime απαντά

Έπειτα από το Nintendo Switch Presentation 2017, ο Reggie Fils-Aime, μιλώντας στο GameSpot, αναφέρθηκε στην σειρά Metroid. Συγκεκριμένα, καθησύχασε τους οπαδούς της, τονίζοντας πως η Nintendo γνωρίζει πως οι καταναλωτές το ζητάνε.

Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης του.

Νωρίτερα σήμερα έλαβα μια ερώτηση σχετικά με το Mother 3.Ίσως μπορείτε να με ρωτήσετε εσείς για το Metroid. Κοιτάξτε, και πάλι, είμαι υπερήφανος ως στέλεχος της Nintendo να πω ότι εξετάζουμε όλα τα διοικητικά forums και όλα τα σχόλια και πραγματικά έχουμε μια καλή κατανόηση του τι επιθυμούν οι καταναλωτές μας. Και πιστέψτε με, τα έχουμε κοντά στην καρδιά μας, καθώς δουλεύουμε για να δημιουργήσουμε περιεχόμενο.

Δεν έχω τίποτα να ανακοινώσω σε αυτή τη φάση. Αλλά γνωρίζουμε ότι υπάρχουν κάποια βασικά IP που οι καταναλωτές απλά δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι το επόμενο πραγματικό κεφάλαιο στην κληρονομιά αυτής της σειράς. Αρκεί να πούμε πως είμαστε ενήμεροι για αυτό και να μου μιλήσετε σε ένα χρόνο από σήμερα. Ας κοιτάξουμε τότε πίσω για να δούμε τι συνέβη.

Πείτε μας στα σχόλια την άποψη σας για το franchise του Metroid και αν θεωρείτε σωστή την αντιμετώπιση του από τη Nintendo.