Ενδεχόμενη καθυστέρηση για τα FF VII Remake και Kingdom Hearts III

Νέες δηλώσεις από τον Tetsuya Nomura
10 Ιανουαρίου 2017 14:57
Ενδεχόμενη καθυστέρηση για τα FF VII Remake και Kingdom Hearts III

Ο Tetsuya Nomura, ο director του Final Fantasy VII Remake και Kingdom Hearts III μοιράστηκε περισσότερες λεπτομέρειες μέσω συνέντευξης του στο Famitsu σχετικά με την πρόοδο των παραπάνω παιχνιδιών. Όπως θα διαβάσετε και παρακάτω, ο Nomura αναφέρει πως τα δύο αυτά παιχνίδια θα καθυστερήσουν λίγο περισσότερο χωρίς να δώσει κάποια πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας. Πιο συγκεκριμένα:

Ποια είναι η κατάσταση ανάπτυξης του Kingdom Hearts III;

"Αν και δεν μπορώ να κάνω κάποια σαρωτική δήλωση, διότι η διαδικασία ανάπτυξης είναι διαφορετική από ότι έχουμε κάνει μέχρι τώρα, εξακολουθούν να υπάρχουν κόσμοι που δεν έχουμε αγγίξει. Η παραγωγή προχωρά σε κόσμους που δεν έχουν ανακοινωθεί, σε κατάσταση την οποία δεν μπορούμε να παρουσιάσουμε. Σε όρους ανάπτυξης, υπάρχει ακόμη δρόμος".

Ποια είναι η κατάσταση ανάπτυξης του Final Fantasy VII Remake;

"Η κατάσταση παραγωγής προχωρά σταθερά. Όσο συνεχίζουμε να το φτιάχνουμε, ζητώ συγνώμη διότι η αναμονή θα είναι λίγη περισσότερη για το Kingdom Hearts III και Final Fantasy VII Remake. Λυπάμαι πολύ, αλλά σε βαθμό όπου θα κάνω ένα παιχνίδι το οποίο θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Πέρυσι, δεν έδωσα πολλές πληροφορίες για κανέναν τίτλο, αλλά αυτή την χρονιά θέλω να δείξω την πρόοδο μας σε κάποιο event κάπου. Η κυκλοφορία των τίτλων έχει ακόμη δρόμο. Αλλά υπάρχουν πολλοί τίτλοι που κυκλοφορούν αυτή την χρονιά, αν μπορείτε να περιμένετε για τυχόν 'εκπλήξεις'."