Νέα και φιλόδοξα παιχνίδια για το PS4 μέσα στο 2017

Υποσχέσεις για μια απίστευτη χρονιά από την Sony
28 Δεκεμβρίου 2016 18:14
Νέα και φιλόδοξα παιχνίδια για το PS4 μέσα στο 2017

Σε μια μαζική συνέντευξη με δεκάδες Ιάπωνες δημιουργούς στο 4Gamer, ο Shuhei Yoshida και διάφορα μέλη του Sony Interactive Entertainment Japan Studio έκαναν γνωστό πως δουλεύουν σε διάφορα νέα projects για το PS4.

Ο παραγωγός του Bloodborne, Teruyuki Toriyama, ανέφερε πως το Japan Studio δουλεύει σε διάφορα φιλόδοξα projects και concepts για νέα παιχνίδια. Παράλληλα, ο Masaaki Yamagiwa που είχε δουλέψει επίσης ως παραγωγός στο Bloodborne τόνισε ότι συνέχισε να δουλεύει παρασκηνιακά με την Sony μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού και εργάζεται πάνω σε κάτι νέο που λογικά θα μας παρουσιάσει το 2017. Επιπλέον και ο Keiichiro Toyama, director του Gravity Rush τόνισε πως μετά το τέλος της παραγωγής του Gravity Rush 2, μέσα στο 2017 και αυτός θα ξεκινήσει να δουλεύει σε ένα νέο project.

Ολοκληρώνοντας, ο Shuhei Yoshida έθεσε ψηλά τον πήχη για το νέο έτος, τονίζοντας ότι το 2016 ήταν η χρονιά του PlayStation hardware, με τα PlayStation VR, PS4 Pro και PS4 Slim, ενώ το 2017 θα είναι η χρονιά που εκπληκτικό software θα έρθει για να εκμεταλλευτεί αυτό το hardware.