Ημερομηνία διάθεσης για το Stormblood Expansion του FF XIV

Περισσότερες πληροφορίες αποκαλύφθηκαν για το νέο περιεχόμενο του
24 Δεκεμβρίου 2016 13:29
Ημερομηνία διάθεσης για το Stormblood Expansion του FF XIV

Στα πλαίσια ενός Fan Festival στο Tokyo, άτομα της ομάδας ανάπτυξης του Final Fantasy XIV παρευρέθηκαν στο εν λόγω φεστιβάλ και μοιράστηκαν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Stormblood Expansion του παιχνιδιού. Αρχικά, η κυκλοφορία του expansion έχει προγραμματιστεί για τις 20 Ιουνίου 2017, με τις προπαραγγελίες να "ανοίγουν" από τις 24 Ιανουαρίου του επόμενου έτους. Το Stormblood θα φέρει ένα νέο class και συγκεκριμένα, το Red Mage character class, ένας χαρακτήρας που μπορεί να χρησιμοποιεί ξόρκια απόστασης και έχοντας πάντα πάνω του ένα ξίφος για τις αναμετρήσεις στις κοντινές αποστάσεις.

Στην συνέχεια μάθαμε πως την σύνθεση του theme song για το νέο expansion έχει αναλάβει ο θρυλικός Nobuo Uematsu. Τέλος, όπως είναι φυσικό, το νέο expansion θα περιλαμβάνει νέα τέρατα, bosses, αλλά και νέους μηχανισμούς. Με το Stormblood θα μπορείτε να κολυμπήσετε, μέχρι και να εξερευνήσετε τα πάντα κάτω από λίμνες.

Τέλος, παρακάτω θα βρείτε ένα νέο σετ φωτογραφιών για να πάρετε μία καλύτερη γεύση σχετικά με το expansion του Final Fantasy XIV.

View post on imgur.com