Η Crytek κλείνει πέντε στούντιο της

Προσπαθώντας να ορθοποδήσει έπειτα από αρκετούς δύσκολους μήνες
21 Δεκεμβρίου 2016 17:22
Η Crytek κλείνει πέντε στούντιο της

Εδώ και αρκετό καιρό έρχονται στην επιφάνεια αναφορές από εργαζομένους της Crytek, πως η εταιρία αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και πως για μήνες παραμένουν απλήρωτοι. Για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, η εταιρία προέβη σε επίσημη δήλωση που τονίζει ότι έχουν γίνει τα απαραίτητα σχέδια και κινήσεις ώστε να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας και ένα ομαλότερο και δίχως προβλήματα μέλλον.

Στο πλαίσιο αυτής της ανασυγκρότησης η εταιρία έκλεισε τα στούντιο της στην Βουλγαρία (Crytek Black Sea), Ουγγαρία (Crytek Budapest), Κίνα (Crytek Shanghai), Τουρκία (Crytek Istanbul) και Νότια Κορέα (Crytek Seoul).

Ο συνιδρυτής και managing director της εταιρίας, Avni Yerli, δήλωσε:

Αυτές οι μεταβάσεις κάθε άλλο παρά εύκολες είναι και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους εργαζομένους -που δούλεψαν ή εξακολουθούν να δουλεύουν μαζί μας- για την σκληρή δουλειά και την αφοσίωση τους στην Crytek.

Η προσοχή μας πλέον έχει στραφεί εξ' ολοκλήρου στις βασικές δεξιότητες που χαρακτήριζαν πάντα την Crytek -developers παγκόσμιας κλάσης, τεχνολογία αιχμής και πρωτοποριακό game development. Πιστεύουμε πως ξεπερνώντας αυτή την απαιτητική διαδικασία θα γίνουμε πιο ευέλικτοι, βιώσιμοι και ελκυστικοί ως στούντιο, έτοιμο για μελλοντική επιτυχία.

Η Crytek είναι υπεύθυνη για την γνωστή μηχανή γραφικών της, CryEngine 3, καθώς και για παιχνίδια όπως τα Crysis, Far Cry, Ryse: Son of Rome, The Climb και Robinson: The Journey.

Tags: