Shenmue III: Στις 15 Δεκεμβρίου ανοίγουν οι προπαραγγελίες της PC έκδοσης

Δια στόματος Yu Suzuki
13 Δεκεμβρίου 2016 13:43
Shenmue III: Στις 15 Δεκεμβρίου ανοίγουν οι προπαραγγελίες της PC έκδοσης

Το πρόσφατο τεύχος του δημοφιλούς Ιαπωνικού περιοδικού Famitsu περιλαμβάνει ένα ενδιαφέρον θέμα, όπου ρωτά τους developers σχετικά με τις προσδοκίες τους για το επόμενο έτος. Ανάμεσα στις απαντήσεις, την δική του γνώμη έδωσε και ο θρυλικός δημιουργός του Shenmue, Yu Suzuki, ο οποίος είπε τα εξής:

"Η ανάπτυξη του παιχνιδιού εισέρχεται στο τελικό στάδιο και κατευθύνεται σε πλήρους κλίμακας παραγωγή. Στις αρχές του νέου έτους, πιστεύω πως θα είμαστε σε θέση να σας δείξουμε πράγματα όπως νέα βίντεο. Θα συνεχίσουμε την πρόοδο με την ανάπτυξη, έτσι ώστε οι υποστηρικτές μας και εκείνοι που θα βιώσουν τον κόσμο του Shenmue για πρώτη φορά να το κάνουν με ευχαρίστηση. Επίσης, το μεσημέρι στις 15 Δεκεμβρίου, θα ξεκινήσουμε τις προπαραγγελίες για την PC έκδοση του Shenmue III, για την οποία λάβαμε πολλά αιτήματα. Όσοι ενδιαφέρονται για το Shemue III, παρακαλώ ελέγξτε την επίσημη ιστοσελίδα".

Έτσι, με βάση τα παραπάνω, σε δύο ημέρες όσοι ενδιαφέρεστε να προπαραγγείλετε την PC έκδοση για το τρίτο και πολυαναμενόμενο κεφάλαιο του παιχνιδιού, θα έχετε πλέον την δυνατότητα. Το Shenmue 3 έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2017 αποκλειστικά στα PS4 και PC.