Το PS4 ξεπέρασε τα 50 εκ. πωλήσεις

Η εβδομάδα της Black Friday ήταν η καλύτερη στην ιστορία του
07 Δεκεμβρίου 2016 14:51
Το PS4 ξεπέρασε τα 50 εκ. πωλήσεις

Η Sony ανακοίνωσε πως οι πωλήσεις του PlayStation 4 ξεπέρασαν τα 50 εκατομμύρια μέχρι και τις 6 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για κονσόλες που έχουν φτάσουν στα χέρια των καταναλωτών και όχι στα ράφια των καταστημάτων. Οι πωλήσεις συμπεριλαμβάνουν φυσικά και αυτές του PlayStation 4 Pro.

Παράλληλα, έγινε γνωστό πως η εβδομάδα της Black Friday ήταν η καλύτερη στην ιστορία της εταιρίας, χωρίς να διευκρινίζονται περισσότερες λεπτομέρειες.  Όσον αφορά τις πωλήσεις παιχνιδιών, οι τίτλοι του PS4 έχουν ξεπεράσει τα 369.6 εκατομμύρια, αν λάβουμε υπόψιν συγκεντρωτικά και τις retail και τις πωλήσεις του PlayStation Store, μέχρι και τις 4 Δεκεμβρίου.

Ο Andrew House, το αφεντικό της Sony Interactive Entertainment, δήλωσε:

Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που η κοινότητα του PS4 συνεχίζει να ανθεί από το launch της κονσόλας τρία χρόνια πριν. Με την τεράστια υποστήριξη από τους οπαδούς και τους συνεργάτες μας από κάθε γωνιά του πλανήτη, αυτή την χρονιά ήμασταν σε θέση να παραδώσουμε ένα πρωτοφανές lineup hardware , συμπεριλαμβανομένων των PS4, PS4 Pro και PlayStation VR. Συνεχίζουμε να προσφέρουμε τις καλύτερες gaming εμπειρίες που είναι διαθέσιμες μέσω του πρωτοποριακού lineup παιχνιδιών μας και των υπηρεσιών δικτύου μας, καθώς συνεχίζουμε να επιταχύνουμε τις επιχειρήσεις μας και να επεκτείνουμε το οικοσύστημα του PS4.