Ο λόγος που η Nintendo ακύρωσε το Wind Waker 2

Για χάρη του The Legend of Zelda: Twilight Princess
06 Δεκεμβρίου 2016 13:43
Ο λόγος που η Nintendo ακύρωσε το Wind Waker 2

Το ιαπωνικό βιβλίο The Legend of Zelda: Art & Artifacts, το οποίο θα φτάσει στην δύση τον Φεβρουάριο, αποκαλύπτει πως η Nintnendo ακύρωσε την ανάπτυξη του sequel του The Legend of Zelda: Wind Waker, για να επιστρέψει στην πιο ρεαλιστική παρουσίαση του Twilight Princess. Οι πληροφορίες προέρχονται από τον artist της σειράς, Satoru Takizawa και το Nintendo Everything μετέφρασε τα λεγόμενά του από τα ιαπωνικά στα αγγλικά.

Παρακάτω θα βρείτε το σχετικό απόσπασμα, μεταφρασμένο στα ελληνικά από εμάς.

Για να σας πω την αλήθεια, είχαμε ξεκινήσει με τα αρχικά βήματα για την ανάπτυξη του Wind Waker 2. Ωστόσο, η ζήτηση για ένα παιχνίδι που έμοιαζε περισσότερο με το Ocarina μεγάλωνε μέρα με την μέρα. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε με το Wind Waker και βάλαμε ότι είχαμε σε αυτό…

Ωστόσο, το Wind Waker 2 θα λάμβανε χώρα σε μια τοποθεσία με περισσότερη ξηρά και όχι στην θάλασσά, ώστε να μπορούσαμε να έχουμε τον Link να μεταφέρεται χρησιμοποιώντας άλογο. Δυστυχώς, οι διαστάσεις του Link στο Wind Waker δεν ήταν και πολύ βολικές, ώστε να μπορεί να καβαλά ένα άλογο. Ήταν πολύ κοντός και μια ενήλικη έκδοση του Toon Link δεν μας φαίνονταν επίσης κατάλληλη.

Καθώς είχαμε συναντήσει αυτά τα προβλήματα, είμασταν ενήμεροι και για την μεγαλύτερη ζήτηση για έναν πιο ρεαλιστικό, ψηλότερο Link. Οι live-action fantasy ταινίες υψηλού budget ήταν επίσης σε άνοδο εκείνη την εποχή. Έτσι, σκεπτόμενοι όλα αυτά, πήραμε αυτή την απόφαση.