Η Ninja Theory ανακοίνωσε πως το Hellblade: Senua's Sacrifice θα καθυστερήσει και θα έρθει τελικά κάποια στιγμή μέσα στο 2017. H ανακοίνωση έγινε μέσω ενός ακόμη developer diary στο οποίο ο εκπρόσωπος της εταιρίας ανάπτυξης, ανέφερε τους λόγους πίσω από την απόφαση. Συγκεκριμένα ήταν τρεις:
- Νωρίτερα μέσα στο έτος είχε ακυρωθεί ένα project στη Ninja Theory που πήρε καιρό να τακτοποιηθεί.
- Η Ninja Theory είχε μια μοναδική ευκαιρία να συνεργαστεί με την Epic Games και να φέρουν στα όρια της την τεχνολογία motion capture για όλη τη βιομηχανία των videogames.
- Η πρόοδος της ομάδας ανάπτυξης στο Hellblade δεν ήταν όσο γρήγορη επιθυμούσαν. Ένας από τους λόγους είναι πως το Hellblade αναπτύσσεται ανεξάρτητα και οι αποφάσεις πέφτουν στα χέρια της Ninja Theory, η οποία δεν θέλει να βιαστεί και να βλάψει την ποιότητα του τίτλου.
Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο σχετικό dev diary. Μαζί με αυτό, δόθηκε στη δημοσιότητα και ένα ακόμη video με ένα κομμάτι από το soundtrack του Hellblade, που ερμηνεύει ο Andy LaPlegua. Το Hellblade: Senua's Sacrifice αναμένεται μέσα στο 2017 για τα PS4 και PC.
Must Read
Καθυστερεί τελικά το Phantom Blade Zero του PS5
“Μόνο στο PS5” - Η νέα διαφήμιση της Sony κλείνει το μάτι για τα exclusives
Το ASUS VM441QA AiO είναι το νέο all-in-one PC της ASUS