Φήμη: Σύντομα η ανακοίνωση του The Last of Us 2

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε insider της βιομηχανίας
28 Νοεμβρίου 2016 01:51
Φήμη: Σύντομα η ανακοίνωση του The Last of Us 2

Μπορεί ο διακαής πόθος των fans της Naughty Dog, μετά το αριστουργηματικό Uncharted 4, να είναι ένα sequel στο εξίσου αλησμόνητο The Last of Us, όμως οι φήμες για αυτό συνεχίζονται, παρόλο που η εταιρία διατηρεί σιγή ιχθύος. Λάδι στη φωτιά ήρθε να βάλει ο γνωστός insider της βιομηχανίας, shinobi602, ο οποίος υπαινίχθηκε πως η ανακοίνωση του The Last of Us 2 θα γίνει νωρίτερα από όσο νομίζουμε, σε ένα thread του NeoGAF για την E3 2017

Όπως θα δείτε και στο παραπάνω screenshot, ο shinobi602, απάντησε με ένα ιδιαίτερα ζωηρό post που ερμηνεύθηκε από πολλούς πως θα δούμε την ανακοίνωση του The Last of Us 2 να γίνεται στα πλαίσια του PSX 2016, μιας και είναι το μοναδικό event στο ημερολόγιο που θα ταίριαζε για να πέσει η...βόμβα. Εκεί, στο διήμερο event της Sony, θα υπάρξουν πολλά παιχνίδια προς επίδειξη και panels, εκ των οποίων κάποια είναι ακόμη μυστικά, σύμφωνα με το PS Blog. Σαφώς και την παραπάνω φήμη θα πρέπει να την λάβετε με κάθε επιφύλαξη μιας και δεν αποτελεί τίποτα παραπάνω από μια φήμη, που κυκλοφορεί τα τελευταία 24ωρα. 

Εσείς τι πιστεύετε; Πείτε μας στα σχόλια αν περιμένετε να συμβεί νωρίτερα από το αναμενόμενο η ανακοίνωση του The Last of Us 2.