Πληροφορίες για τον τεχνικό τομέα του Resident Evil VII

Οι αναβαθμίσεις στα PS4 Pro και Xbox One S
24 Νοεμβρίου 2016 13:59
Πληροφορίες για τον τεχνικό τομέα του Resident Evil VII

Η Capcom δημοσίευσε αρκετές νέες πληροφορίες που αφορούν τον τεχνικό τομέα του άκρως αναμενόμενο Resident Evil VII σε ένα δελτίο Τύπου που απέστειλε στα μέσα του εξωτερικού. Ξεκινώντας το παιχνίδι θα χρησιμοποιεί την αναβαθμισμένη RE Engine και στα PS4, PS4 Slim και Xbox One θα προσφέρει παραδοσιακά gameplay περιβάλλοντα που στοχεύουν να επιστρέψουν στις horror ρίζες της σειράς και θα διακρίνονται από αρκετές λεπτομέρειες, όπως τα σωματίδια σκόνης στον αέρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο PS4 το παιχνίδι θα μπορεί να παιχθεί εξ ολοκλήρου χρησιμοποιώντας το PlayStation VR. Μάλιστα, όσοι αποφασίσουν να παίξουν το παιχνίδι με το headset εικονικής πραγματικότητας και είναι κάτοχοι PS4 Pro, θα δουν ορισμένες βελτιώσεις στον τεχνικό τομέα. Βέβαια τα οφέλη του PS4 Pro δεν περιορίζονται μόνο στο PS VR mode, το παιχνίδι θα έχει υποστήριξη HDR και ένα ειδικό 4Κ mode.

Το HDR θα είναι διαθέσιμο και για τους κατόχους Xbox One S, ενώ το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει τόσο στο Steam όσο και στο Windows Store. Οι εκδόσεις του Xbox One και των Windows 10, από το ψηφιακό κατάστημα της Microsoft, θα διαθέτουν cross-save.

Το Resident Evil VII αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Ιανουαρίου.