Φήμη: Διέρρευσαν διάφοροι launch τίτλοι του Nintendo Switch

Πληροφορίες για νέο Mario, Rabbids & Mario Crossover RPG κ.α.
18 Νοεμβρίου 2016 18:24
Φήμη: Διέρρευσαν διάφοροι launch τίτλοι του Nintendo Switch

Έπειτα από τη φήμη που θέλει το The Legend of Zelda: Breath of the Wild να χάνει το launch του Nintendo Switch και να κυκλοφορεί τελικά κοντά στο καλοκαίρι, η νέα κονσόλα του ιαπωνικού κολοσσού έχει παραμένει στην επικαιρότητα, καθώς πληθώρα φημών και διαρροών κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, για άλλη μια φορά η Laura Dale, υπεύθυνη για αρκετές φήμες σχετικά με το σύστημα, που εν τέλει επαληθεύθηκαν, φέρνει στο φως νέες λεπτομέρειες για launch τίτλους του. Το ντεμπούτο του Switch στην αγορά θα συνοδευτεί και από την κυκλοφορία ενός νέου Mario τίτλου με 3D open world hub, όμοιο με τα Mario 64 και Mario Galaxy. Δεν πρόκειται για κάποιο νέο Galaxy τίτλο, με κάθε stage να είναι γραμμικό και σχεδιασμένο ώστε να ολοκληρωθεί μια φορά. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει και ένα multiplayer co-op mode. Μια πρώτη ματιά στον τίτλο είδαμε στο trailer αποκάλυψης της κονσόλας.

Παράλληλα, ένα από τα ports του Wii U θα είναι το Splatoon, το οποίο θα έρθει στο υβριδικό σύστημα εμπλουτισμένο με νέο περιεχόμενο. Το παιχνίδι το είδαμε επίσης στο trailer αποκάλυψης της κονσόλας, μαζί με το Skyrim Special Edition, το οποίο η πηγή αναφέρει πως επίσης θα καταφθάσει στο σύστημα.

Επιπλέον, ένας launch τίτλος της κονσόλας θα έρθει από την Ubisoft. Πρόκειται για ένα Crossover RPG που θα ενώνει το θεότρελο σύμπαν των Raving Rabbids με αυτό του Mario. Περισσότερες πληροφορίες για αυτό μπορείτε να βρείτε εδώ.

Επιπροσθέτως, ήδη σας έχουμε ενημερώσει πως τα Pokemon Sun/Moon θα έρθουν στο Nintendo Switch, σε μια HD έκδοση τους με την ονομασία Pokemon Stars. Αναλυτικές λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ.

Τέλος, ένας παρατηρητικός χρήστης του NeoGaf με όνομα yoonshik, εντόπισε πως ο ιαπωνικός κολοσσός έχει κατοχυρώσει επίσημα το εμπορικό σήμα Wave Race. Κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για sequel του Wave Race 64 που κυκλοφόρησε το 1996 στο Nintendo 64. Για όσους δεν γνωρίζουν είναι ένας racing τίτλος, όπου οι παίκτες οδηγούν jet ski σε διάφορες καιρικές συνθήκες και πίστες.

Για την ώρα τίποτα από τα παραπάνω δεν έχει επιβεβαιωθεί, όποτε λάβετε υπόψιν τις πληροφορίες με κάθε επιφύλαξη. Η πλήρης αποκάλυψη του Nintendo Switch αναμένεται να λάβει χώρα τον Ιανουάριο.