Φήμη: Τα Pokemon Sun/Moon στο Nintendo Switch

Σε μια HD έκδοση τους με την ονομασία Pokemon Stars
18 Νοεμβρίου 2016 15:57
Φήμη: Τα Pokemon Sun/Moon στο Nintendo Switch

Μια νέα έκδοση των Pokemon Sun και Moon θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Eurogamer. Οι πηγές που επικαλείται το site θέλουν τη Game Freak να αναπτύσσει έναν τρίτο τίτλο για την τρέχουσα γενιά των Pokemon, όπως συνέβη από την εποχή της Yellow μέχρι και τη Platinum. Το "Pokemon Stars" όπως είναι η κωδική ονομασία του αναπτύσσεται από την γνωστή ομάδα της Game Freak για το Nintendo Switch και λέγεται πως μια κλεφτή ματιά του είδαμε στο reveal teaser των Sun/Moon τον Φεβρουάριο, όπου σε μια οθόνη φάνηκε το HD μοντέλο του Pikipek. 

Η Switch έκδοση του Pokemon Stars αναπτύσσεται παράλληλα με τις 3DS εκδόσεις των Sun/ Moon, καθώς λέγεται πως πριν δυο μήνες η ομάδα ανάπτυξης διέκοψε προσωρινά τη δουλειά στη Switch έκδοση για να βελτιώσει αυτές του 3DS. Η πηγή του Eurogamer ισχυρίζεται πως το Stars θα περιέχει τον ίδιο χάρτη και εικαστικό με τα Sun/ Moon, απλώς με υψηλότερης ανάλυσης assets. 

Η κυκλοφορία του Pokemon Stars απέχει ακόμη αρκετά, καθώς αρχικά αναμενόταν για το καλοκαίρι του 2017 στο Nintendo Switch, όμως έκτοτε πήγε πίσω για αργότερα μέσα στο έτος.