Φήμη: Στα €249 η τιμή του Nintendo Switch

Δύο διαφορετικά πακέτα θα έρθουν στην αγορά
14 Νοεμβρίου 2016 15:26
Φήμη: Στα €249 η τιμή του Nintendo Switch

Η Laura Dale, υπεύθυνη για αρκετές φήμες σχετικές με το Nintendo Switch που εν τέλει επαληθεύτηκαν, έρχεται να αποκαλύψει και άλλες νέες πληροφορίες για το σύστημα. Δύο διαφορετικές πηγές της επιβεβαίωσαν την τιμή με την οποία θα γίνει διαθέσιμη η κονσόλα στην βρετανική αλυσίδα καταστημάτων GAME.

Συγκεκριμένα, θα κυκλοφορήσουν δύο πακέτα για το Nintendo Switch. Ένα που θα περιλαμβάνει απλά την κονσόλα και θα κοστίζει £199.99 και ένα πακέτο που θα περιλαμβάνει ένα παιχνίδι και το σύστημα με περισσότερο αποθηκευτικό χώρο, με τιμή στα £249.

Μάλιστα, λόγω του ότι η κονσόλα φημολογείται πως θα είναι Region Free, η Dale αναφέρει επίσης πως οι τιμές θα είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά παγκοσμίως παρά τις διαφορές ισοτιμίας. Δηλαδή η κονσόλα στην χώρα μας θα ξεκινά θεωρητικά από τα €249 για το βασικό πακέτο και στα €299 για το άλλο αντίστοιχα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως πρέπει να λάβετε υπόψιν τις παραπάνω πληροφορίες με επιφύλαξη, μιας και για την ώρα, η Nintendo δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την τιμή της νέας κονσόλας της.