To The Division: Survival προσθέτει ένα βάναυσο multiplayer survival mode

Όπου θα πρέπει να φτάσετε στο extraction point σε δύο ώρες
08 Νοεμβρίου 2016 13:18
To The Division: Survival προσθέτει ένα βάναυσο multiplayer survival mode

H Ubisoft μέσω ενός έκτακτου Special Report livestream, αποκάλυψε περισσότερα για το επερχόμενο Survival expansion του The Division. Τηρώντας την υπόσχεση της για τον εντελώς διαφορετικό τρόπο με τον οποίο θα παίξουμε το παιχνίδι, θα προστεθεί το λεγόμενο "Survival" ένα νέο multiplayer mode, που όπως προδίδει και το όνομα του θα είναι...survival. Έτσι, 24 παίκτες θα πρέπει να επιβιώσουν στον τεράστιο χάρτη του The Division και έχουν δύο ώρες για να φτάσουν στο extraction point.

Ο ορισμός της επιβίωσης όμως ξεκινά από το γεγονός πως οι παίκτες ξεκινούν "γυμνοί" με λιγοστό gear και θα πρέπει στον δρόμο τους να εξοπλίζονται, ενώ παράλληλα θα πρέπει να κοιτούν και τη ζωτικότητα του χαρακτήρα τους, ο οποίος είναι "κρυωμένος, αφυδατωμένος και άρρωστος", βρίσκοντας τροφή και νερό, καθώς ο βαρύς χειμώνας κάνει δυσκολότερη ακόμη την αποστολή. Φαίνεται πως η Massive θέλει με το επόμενο expansion να φέρει πίσω τα χαμένα survival στοιχεία που είχε υποσχεθεί πριν το λεγόμενο downgrade του και όπως είχαμε δει στα πρώτα του video και trailers. 

To The Division: Survival δεν έχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά δείγματα του νέου περιεχομένου μπορούν να δοκιμάσουν οι κάτοχοι της PC έκδοσης στον Public Test Server από σήμερα. Αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο παρακάτω livestream μετά το 23:00. 

Παρακολούθησε live βίντεο από το κανάλι στο www.twitch.tv