Αγωγή στην Ubisoft σχετικά με το Uplay

Από την Digital Red
02 Ιουλίου 2014 12:30
Αγωγή στην Ubisoft σχετικά με το Uplay

Η εταιρεία Digital Red με βάση στο Texas κατέθεσε αγωγή σε έναν πλούσιο αριθμό από παιχνίδια και τεχνολογικές εταιρείες όπως Adobe, EA, Valve και Zynga. Ορισμένες εταιρείες όπως η Valve, έχουν ήδη λύσει αυτό το πρόβλημα πληρώνοντας ένα συγκεκριμένο ποσό στο δικαστήριο. Όμως εταιρείες όπως η Ubisoft, η οποία σύμφωνα με την αγωγή κατηγορείται για παραβίαση 6 διαφόρων ευρεσιτεχνιών σχετικά με την ρύθμιση της πρόσβασης σε απαγορευμένο περιεχόμενο και τις DRM πολιτικές του Uplay αποφάσισαν να είναι λίγο πιο επιθετικές.

Πιο συγκεκριμένα, η γαλλική εταιρία δήλωσε: "Η Ubisoft, είναι αποφασισμένη να πολεμάει επιθετικά τις υποθέσεις που προσβάλλουν την εταιρεία, την τεχνολογία μας και τις καινοτομίες". Στο τέλος, η εταιρεία κέρδισε την "μάχη" ενάντια στην Digital Red λόγω απόρριψης της υπόθεσης από την δικαστή  Claudia Wilken με την δικαιολογία ότι η Ubisoft απαλλάσσεται από αυτή τη παραβίαση, επειδή υπήρξε διακανονισμός από την Digital Red με την Valve νωρίτερα από τη μήνυση.

Ως αποτέλεσμα, τα περισσότερα Uplay παιχνίδια θα απαιτούν μία φορά ενεργοποίηση κατά την κυκλοφορία και μετά οι gamers θα είναι ελεύθεροι να ευχαριστηθούν το παιχνίδι και offline.

Tags: