Diablo III: Ο Necromancer είναι το νέο class

Ενώ θα επισκεφθούμε ξανά το Cathedral από το πρώτο παιχνίδι
05 Νοεμβρίου 2016 01:30
Diablo III: Ο Necromancer είναι το νέο class

Στα πλαίσια της BlizzCon 2016 που λαμβάνει χώρα αυτή την περίοδο στην Καλιφόρνια, η Blizzard αν και δεν ανακοίνωσε κάποιο νέο expansion, έκανε γνωστό πως το Diablo III θα εμπλουτιστεί με αρκετό φρέσκο περιεχόμενο.

Συγκεκριμένα, φέτος η σειρά γιορτάζει τα 20 χρόνιας της. Για την επέτειο αυτή, το στούντιο θα δημιουργήσει ξανά ένα επίπεδο από το πρώτο παιχνίδι μέσα στο Diablo III. Μάλιστα θα προστεθούν ακόμη και φίλτρα που θα δίνουν στον τίτλο μια πιο “πιξελιασμένη” εμφάνιση, για λόγους νοσταλγίας. Όλα αυτά θα έρθουν με μια δωρεάν ενημέρωση που θα ονομάζεται The Darkening of Tristram και θα καταφθάσει στους test servers την επόμενη εβδομάδα.

Παράλληλα, το 2017 η Blizzard θα κάνει διαθέσιμο και ένα νέο class για το παιχνίδι, με όνομα Necromancer. Οι παίκτες θα πρέπει να διαθέτουν και το Reaper of Souls και το βασικό παιχνίδι για να παίξουν με τον συγκεκριμένο χαρακτήρα. Η τιμή πώλησης του Rise of the Necromancer Pack δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα. Περισσότερα για τον Necromancer στο trailer που ακολουθεί, ενώ παρακάτω μπορείτε να βρείτε και περισσότερες πληροφορίες για το remake του πρώτου παιχνιδιού.


Celebrate 20 years of Diablo by traveling back into the depths of the Cathedral where it all began in this upcoming Diablo III: Reaper of Souls content update. Get ready to explore a monster-filled dungeon 16 levels deep, and come face to face with the four main bosses from the original game—all with retro touches like special graphics filters and eight-direction character movement.

Tags: