Amiibo υποστήριξη για το Animal Crossing: New Leaf

Πληθώρα νέων χαρακτηριστικών για τον τίτλο αποκάλυψε το Nintendo Direct 
03 Νοεμβρίου 2016 06:10
Amiibo υποστήριξη για το Animal Crossing: New Leaf

Στο σημερινό Nintendo Direct σχετικά με το Animal Crossing: New Leaf, η Nintendo μοιράστηκε νέες πληροφορίες για το παιχνίδι. Αρχικά, η εταιρία ανακοίνωσε πως έρχεται η υποστήριξη Amiibo για το παιχνίδι μέσω ενός δωρεάν update. Εκτός των Amiibo του παιχνιδιού, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και φιγούρες από άλλα franchises, όπως το Splatoon και το The Legend of Zelda. Επιπλέον, σκανάροντας τις κάρτες ή τις εν λόγω φιγούρες, οι παίκτες θα μπορούν να καλέσουν το φάντασμα Wisp, το οποίο θα καλεί τους χαρακτήρες τους στο παιχνίδι. Αυτοί οι χαρακτήρες θα εμφανιστούν σε μία καινούρια περιοχή η οποία θα διατεθεί μετά από update.

Στην συνέχεια, η Nintendo αποκάλυψε και τα δύο νέα mini-games του παιχνιδιού με ονομασίες, Desert Island Escape και Puzzle League. Για να ξεκλειδώσετε αυτά τα παιχνίδια θα πρέπει να βρείτε δύο συγκεκριμένα αντικείμενα. Αυτά τα αντικείμενα αντιπροσωπεύουν το οικιακό και φορητό σύστημα της εταιρίας (Wii U και Nintendo 3DS) και μπορείτε να τα αποκτήσετε είτε με fortune cookies στο μαγαζί Nookling, είτε σκανάροντας οποιαδήποτε Amiibo φιγούρα ζώου.

Τέλος, εκτός των διάφορων χαρακτηριστικών, ο Ιαπωνικός κολοσσός αποκάλυψε και το MEOW Coupons(Mutual Exchange of Wealth), το οποίο ουσιαστικά αποτελεί το νέο ψηφιακό νόμισμα του παιχνιδιού με την μορφή κουπονιών. Τα νομίσματα θα μπορείτε να τα ξοδέψετε σε μία καινούρια περιοχή ονόματι, Harvey's Campground για να αποκτήσετε διάφορα αντικείμενα. Φυσικά, για να έρθουν στο ψηφιακό σας inventory αυτά τα κουπόνια θα πρέπει να παίρνετε μέρος και να ολοκληρώνετε daily και weekly Town Initiatives.

Το προαναφερθέν update βρίσκεται αυτή την στιγμή διαθέσιμο, αλλά και μία retail έκδοση με τίτλο Animal Crossing: New Leaf - Welcome amiibo αναμένεται να διατεθεί στα ράφια των καταστημάτων στις 2 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους. Παρακάτω θα βρείτε και το εν λόγω Nintendo Direct για να δείτε με περισσότερες λεπτομέρειες τα νέα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού.