Οι προπαραγγελίες του Warlords of Draenor

Ξεκίνησαν τα pre-orders του επόμενου WoW expansion
02 Ιουλίου 2014 04:11
Οι προπαραγγελίες του Warlords of Draenor

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου που απέστειλε η IGE μας ενημερώνει για το ξεκίνημα των προπαραγγελιών του Warlords of Draenor Expansion για το World of Warcraft. Το τι δώρα θα λάβουν όσοι προβούν στο pre-order μπορείτε να τα διαβάσετε παρακάτω.

Προπαράγγειλε τώρα το πέμπτο expansion στο επικό MMO World of Warcraft από επιλεγμένα καταστήματα, και κέρδισε το φανταστικό pre-order box, το οποίο με τη ενεργοποίηση του απογειώνει τον χαρακτήρα σου στο level… 90!!!

Η Iron Horde πρέπει να σταματήσει. O Garrosh Hellscream έχει διαφύγει στο παρελθόν και ενώθηκε με με τον πατέρα του Grommash, τον άγριο αρχηγό της Warsong clan. Μαζί σφυρηλατούν τις φυλές orc της Draenor και τις μετατρέπουν σε μια άγρια πολεμική μηχανή. Εναπόκειται σε εσάς να συντρίψετε την Iron Horde πριν το Dark Portal ολοκληρωθεί και η εισβολή αρχίσει. Ταξιδέψτε στην Draenor του παρελθόντος: έναν κόσμος γιγάντων και τεράτων, έναν κόσμο με φοβερούς και θρυλικούς οπλαρχηγών orc. Αντιμετωπίστε τους κινδύνους αυτού κόσμου και πολεμήστε την Iron Horde - πριν το παρελθόν και το μέλλον χαθούν για πάντα.

Ξεκίνα από το επίπεδο 90

Αναβάθμισε τον ήρωα σου ή φτιάξε καινούριο. Ξεκίνα με κατάλληλο εξοπλισμό για να απωθήσεις την εισβολή της Iron Horde.

Γίνε μέρος του Draenor

Κατασκεύασε και προσάρμοσε το δικό σου Garrison: ένα προσωπικό φρούριο για να στεγάσεις τα λάφυρα πολέμου. Ανέβασε επίπεδα το φρούριό σου και μάζεψε οπαδούς που θα κάνουν τα θελήματα, ακόμα και όταν δεν είσαι συνδεδεμένος. Μετά, μπορείς να μαζέψεις τα rewards που παρέχουν, συμπεριλαμβανομένων και epic εξοπλισμού.

Νέο εντυπωσιακό character art

Δες και νιώσε την ένταση της μάχης με μεγαλύτερη λεπτομέρεια χάρη στα ολοκαίνουργια μοντέλα χαρακτήρων και animations. Κάθε μία από τις κλασικές φυλές έχουν γίνει re-imagined και δημιουργηθεί από το μηδέν με εκπληκτική πιστότητα και έκφραση.

Ταξίδι σε μια θρυλική εποχή

Ταξίδεψε σε μια μυθική εποχή, στο σπίτι των Orc, Draenor. Πολέμησε μαζί με τους χαμένους draenei της Karabor. Ζήσε την περιπέτεια με θρύλους του Warcraft, όπως: ο Προφήτης Velen, τον αρχηγό της Frostwolf Clan Durotan και ακόμα περισσότερους.

Tags: