Μεγάλο Compendium Update για τη DOTA 2

Η Valve τηρεί τις υποσχέσεις της
01 Ιουλίου 2014 10:49
Μεγάλο Compendium Update για τη DOTA 2

Μετά τη τεράστια επιτυχία του Compendium όπου έχει φτάσει και επίσημα πλέον τα 10 εκατομμύρια, η Valve είχε την υποχρέωση να παραδώσει τις αμοιβές που είχε υποσχεθεί εδώ και καιρό. Όσοι είστε κάτοχοι του Compendium, θα παρατηρήσατε ήδη πως η Valve πρόσθεσε τα couriers του Mini-Pudge και Squawkins Styles, chat emoticons, εφέ καιρού και το Live Rewind. Τα couriers και τα chat emoticons είναι αυτονόητα οπότε θα σας ενημερώσουμε για τα άλλα δύο χαρακτηριστικά.

Τα εφέ καιρού λειτουργούν σαν αντικείμενα και τα ενεργοποιούν οι παίκτες μέσα από το inventory τους, έχοντας την ελευθερία να επιλέξουν ανάμεσα σε βροχή, σεληνόφωτο και χιόνι. Από την άλλη, το Live Rewind επιτρέπει στους παίκτες να κάνουν παύση και rewind ζωντανά ένα παιχνίδι καθώς το παρακολουθούν. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι διαθέσιμο για όλους τους παίκτες του DOTA 2.

Βέβαια, αυτά δεν είναι τα μοναδικά χαρακτηριστικά που θα κερδίσουν οι κάτοχοι του Compendium καθώς αναμένεται η προσθήκη των νέων αναβαθμισμένων μονάδων (creeps), Multi-kill Banner, A->Z Challenge Support και τον χλευασμό πρόβλεψης νίκης (Victory Prediction Taunt)

Tags: