Nintendo Switch: Στα $300 η ανώτερη τιμή πώλησης του

Νέες φήμες για την μπαταρία και την απόδοση του
21 Οκτωβρίου 2016 15:04
Nintendo Switch: Στα $300 η ανώτερη τιμή πώλησης του

Αναλυτές ανά τον κόσμο συμφωνούν στο γεγονός πως η Nintendo δεν θα πρέπει να πουλήσει το Switch πάνω από τα $300. Το GamesIndustry μίλησε με κάποιους από τους αναλυτές, μεταξύ αυτών και ο γνωστός Michael Pachter, ο οποίος πιστεύει πως η απάντηση κρύβεται στις δυνατότητες του hardware: "Η τιμή συνήθως εξαρτάται από τα specs και η επιτυχία εξαρτάται και από την τιμή και από τα specs. Αν τα specs είναι κοντά με του PS4, ας πούμε ότι το τιμολογήσουν στα $349 και το πολύ στα $299. Αν τα specs είναι αδύναμα τότε και η τιμή ίσως να είναι χαμηλότερη."

Την άποψη του Pachter συμμερίζεται και ο Dr. Serkan Toto, αναλυτής που ειδικεύεται στην ιαπωνική αγορά και προσθέτει: "Δεν θα ήταν απίθανο αν προσφέρουν τη συσκευή με διάφορες εκδόσεις π.χ. χωρίς το Switch Dock."

Τώρα όσον αφορά τις φήμες για τη νέα κονσόλα υβρίδιο της Nintendo, η Laura Dale, που στο παρελθόν έχει αποδειχθεί αξιόπιστη στις πληροφορίες έχει νέο ρεπορτάζ. Αυτό λέει πως η οθόνη του φορητού μέρους του Switch είναι multi-touch οθόνη αφής, χωρίς να παίζει όμως μεγάλο ρόλο στο gameplay. Ανέφερε πως το Switch Dock δίνει περισσότερη επεξεργαστική ισχύ στην κονσόλα, με τις πηγές της να ισχυρίζονται πως το hardware τρέχει καλύτερα όταν είναι πάνω στο dock σε σύγκριση με το όταν είναι φορητό. 

Τέλος, όσον αφορά τη μπαταρία του Nintendo Switch, οι πηγές της Dale λένε για μέτρια διάρκεια μπαταρίας και με βάση τη πηγή Β, που προέρχεται από τη Ubisoft, διαρκεί το μέγιστο 3 ώρες.