Χωρίς backwards compatibility το Nintendo Switch

Αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο μέσω Virtual Console
21 Οκτωβρίου 2016 12:23
Χωρίς backwards compatibility το Nintendo Switch

Διάφορα μέσα ενημέρωσης βομβάρδισαν τη Nintendo με ερωτήσεις για την επόμενη κονσόλα της, το Switch, αποκαλύπτοντας ενδιαφέροντες νέες πληροφορίες. Ανάμεσα σε αυτές ήταν το αν θα είναι backwards compatible με το Wii U και το 3DS, με τον εκπρόσωπο της εταιρίας να απαντά πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, μιας και το Switch δεν είναι διάδοχος των εν λόγω κονσολών. Όμως, η απάντηση αυτή άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο backwards compatibility μέσω ψηφιακού καταστήματος -ίσως Virtual Console, καθώς η Nintendo ξεκαθαρίζει πως δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δίσκους του Wii U ή game cards του Nintendo 3DS. 

Στο θέμα της μπαταρίας, η Nintendo ήταν ιδιαίτερα επιφυλακτική με την απάντηση της λέγοντας ότι το όλο σύστημα έχει σχεδιαστεί ώστε οι χρήστες να παίζουν για όσο το δυνατόν περισσότερο, "με άνεση", ακόμη και σε μέρη όπου δεν έχετε πρόσβαση σε παροχή ρεύματος. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της μπαταρίας, όπως η διάρκεια ζωής της, θα αποκαλυφθούν αργότερα. 

Τέλος, το Famitsu, ρώτησε τη Nintendo εάν το Switch θα μπορεί να παίξει mobile παιχνίδι από τη στιγμή που είναι εξοπλισμένο με Nvidia Tegra επεξεργαστή και η απάντηση της εταιρίας ήταν πως "δεν μπορούν να απαντήσουν τώρα σε αυτή την ερώτηση.

Το Nintendo Switch αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2017.