Τα NBA 2K17 και Skyrim δεν επιβεβαιώθηκαν ακόμη για το Nintendo Switch

Παρόλο που τα είδαμε στην παρουσίαση της κονσόλας
21 Οκτωβρίου 2016 12:52
Τα NBA 2K17 και Skyrim δεν επιβεβαιώθηκαν ακόμη για το Nintendo Switch

Μιλώντας στο IGN, διάφοροι publishers και μεγάλες ομάδες ανάπτυξης μετέφεραν τα πρώτα τους σχόλια και τις πρώτες τους εντυπώσεις για το Nintendo Switch. Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν οι διάφορες εταιρίες μπορείτε να τα βρείτε εδώ. Ειδική αναφορά αξίζει ωστόσο στις δηλώσεις της 2K και της Bethesda. Παρόλο που στο βίντεο αποκάλυψης της κονσόλας είδαμε τα NBA 2K17 και Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition, οι δύο τίτλοι δεν είναι ακόμα βέβαιο πως θα κυκλοφορήσουν για το Switch.

Οι δηλώσεις των δύο εταιριών ακολουθούν παρακάτω μεταφρασμένες στα ελληνικά.


2K

Είμαστε χαρούμενοι που είχαμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε με την Nintendo για το trailer. Αν και προς το παρών δεν επιβεβαιώνουμε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με την Nintendo και την υποστήριξη μας για το Nintendo Switch. Ανυπομονούμε να αποκαλύψουμε αναλυτικές λεπτομέρειες στο μέλλον.

Bethesda

Είμαστε χαρούμενοι που μας δόθηκε η ευκαιρία να συνεργαστούμε με την Nintendo στο βίντεο. Αν και προς το παρών δεν επιβεβαιώνουμε συγκεκριμένους τίτλους, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με την Nintendo και την υποστήριξη μας για το Nintendo Switch. Ανυπομονούμε να αποκαλύψουμε τα παιχνίδια μας και περισσότερες λεπτομέρειες στο μέλλον.