Παίξτε παιχνίδια του Xbox One και Wii U με το PlayStation VR

Μέσω του Cinematic Mode
16 Οκτωβρίου 2016 10:20
Παίξτε παιχνίδια του Xbox One και Wii U με το PlayStation VR

Μια από τις δημοφιλέστερες ερωτήσεις για το PlayStation VR είναι η δυνατότητα αναπαραγωγής περιεχομένου μέσω της συσκευής το οποίο δεν έχει σχεδιαστεί για την εικονική πραγματικότητα, ώστε κάποιος να έχει την αίσθηση του σινεμά. Την απάντηση φαίνεται πως έδωσε το Digital Foundry μέσω ενός νέου βίντεου, στο οποίο παρουσιάζει την δυνατότητα αναπαραγωγής περιεχομένου από το Xbox One και συγκεκριμένα το Forza Motorsport 6 στο PlayStation VR.

Φυσικά, η διαδικασία αυτή απαιτεί να είστε κάτοχος ενός PlayStation 4 καθώς το USB καλώδιο της συσκευής θα πρέπει να είναι συνδεδεμένο με την κονσόλα της Sony. Επίσης, η ανάλυση δεν είναι η καλύτερη δυνατή, οπότε μην περιμένετε αυτός να είναι ο νέος τρόπος που παίζετε τα παιχνίδια του Xbox One ή του Wii U σας.

Τέλος, με αυτό το βίντεο επιβεβαιώθηκε το γεγονός πως μπορείτε να παίξετε παιχνίδια του PlayStation 4 που δεν έχουν σχεδιαστεί για την εικονική πραγματικότητα μέσω του PlayStation VR, μόνο που δεν θα αξιοποιούν κανένα VR χαρακτηριστικό της συσκευής.

Δείτε το βίντεο παρακάτω.