That Wizard came from The Moon!

Η ατάκα του Peter Dinklage δημιούργησε ένα εμπορικά επιτυχημένο T-Shirt 
30 Ιουνίου 2014 14:30
That Wizard came from The Moon!

Μέχρι στιγμής, περισσότεροι από 6.4 εκατομμύρια αγώνες ολοκληρώθηκαν στη PlayStation 4 beta του Destiny και αυτό θεωρείται τεράστια επιτυχία για την Activision και την Bungie. Αυτό όμως που πολλοί δεν αποκάλεσαν επιτυχημένο ήταν ο διάλογος του δημοφιλές ηθοποιού Peter Dinklage, ο οποίος "ενσαρκώνει" το robot ονόματι Ghost. Όπως θα ακούσετε και στο παρακάτω βίντεο, ο Dinklage δεν ακούγεται και τόσο ενθουσιώδης στο voice over που του έχει ανατεθεί και κάποιοι έσπευσαν να ρίξουν το φταίξιμο στον ίδιο τον ηθοποιό ενώ άλλοι στο κακογραμμένο script της εταιρίας. 

Όπως και να'χει κανείς δεν γνωρίζει, αλλά αυτό που ακολούθησε μέσω αυτού ήταν η δημιουργία ενός ιδίαιτερα πετυχημένου εμπορικά T-Shirt με την ατάκα "That Wizard came from The Moon" να είναι γραμμένη στο μπροστινό μέρος της μπλούζας. Η Bungie σταμάτησε να πουλάει την μπλούζα 24 ώρες μετά.

Η κακή αντίδραση του κόσμου έβαλε την Bungie σε σκέψεις να σταματήσει τη συνεργασία της με τον Peter Dinklage αλλά το voice acting του ηθοποιού ήδη ανανεώθηκε μέσα στο παιχνίδι ενώ μέσω μίας νέας ενημέρωσης στο site της, η εταιρία ανακοίνωσε πως το voice acting θα ανανεωθεί περαιτέρω μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου που θα κυκλοφορήσει ο τίτλος.

Tags: