Η ιστορία του HITMAN "μόλις ξεκινάει" στη Season 1

Ο επίλογος θα γραφτεί με το έκτο επεισόδιο στην Ιαπωνία
06 Οκτωβρίου 2016 13:39
Η ιστορία του HITMAN

Μια ενδιαφέρουσα δήλωση έκανε ο σεναριογράφος του HITMAN, Michel Vogt, καθώς είπε πως η ιστορία "μόλις ξεκινά" στο τέλος της πρώτης σεζόν. Ο επίλογος της Season 1 του HITMAN θα γραφτεί στο έκτο επεισόδιο και συγκεκριμένα στην Ιαπωνία, εκεί που όπου σύμφωνα με τον Vogt, η πλοκή θα διευρυνθεί σημαντικά, ενώ θα αφήνει και μια αίσθηση πως ολοκληρώθηκε. Διαβάστε χαρακτηριστικά τα όσα είπε στο Gamespot:

Θέλαμε να κάνουμε ένα πραγματικά φιλόδοξο storyline που θα εκτείνονταν αρκετές σεζόν και θα έχτιζε αυτό το συνολικό cast. Στα παλιά παιχνίδια, οι στόχοι ήταν πάντα οι πιο ενδιαφέροντες χαρακτήρες, αλλά τότε απλά τους σκότωνες απευθείας και προχωρούσες στον επόμενο. Και τώρα θέλαμε να χτίσουμε ένα κυρίως cast που θα ζούσε πολύ παραπάνω. 

Η ιστορία πραγματικά ξεκινά με το τέλος της πρώτης σεζόν, η οποία είναι σαν την πρώτη πράξη μιας ταινίας μεγάλου μήκους. Ξέρεις όλους τους χαρακτήρες, ξέρεις τι διακυβεύεται, ξέρεις το δίλημμα, αλλά μόλις που ξεκίνησε. 

Ο πρόλογος, που λαμβάνει χώρα στο παρελθόν, είναι σίγουρα μέρος του κυρίως story και τότε, η κυρίως ιστορία σβήνει στο παρασκήνιο και απλά προχωράει μέσω των cutscenes που περιλαμβάνουν τους πρωταγωνιστές... και τότε προς το τέλος της Season 1 τα ενώνουμε και πάλι μαζί. Το Colorado -Episode 5- είναι το σημείο που εφάπτεται ξανά και από εδώ και στο εξής, οι αποστολές και η ιστορία είναι πλήρως ενσωματωμένες η μία στην άλλη. 

 

Tags: