Μετάβαση στο περιεχόμενο

ή
|

Νέος εδώ;

Έχεις λογαριασμό;

Επαναφορά κωδικού

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε σύνδεσμο επαναφοράς

Θυμάστε τον κωδικό σας;

Εύρεση ονόματος χρήστη

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε το όνομα χρήστη

Θυμάστε το όνομα χρήστη σας;

Resident Evil 7: Σύντομα θα διατεθεί το "Kitchen" VR demo

Και θα είναι prequel του επερχόμενου τίτλου

Δημήτρης Σαλαμάρας
Δημήτρης Σαλαμάρας

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Resident Evil 7: Σύντομα θα διατεθεί το

Εκτός από το "Beginning Hour" demo του Resident Evil 7, η Capcom φαίνεται πως θέλει να δώσει την ευκαιρία σε όσους αποκτήσουν το PlayStation VR να δοκιμάσουν μια πιο διαδραστική εμπειρία με το νέο της παιχνίδι. Έτσι, στις 13 του μηνός, η εταιρία θα διαθέσει το Kitchen VR demo αποκλειστικά για το PS4, το οποίο θα είναι prequel και θα αποτελεί μία αυτόνομη εμπειρία. Να σημειωθεί, πως το εν λόγω demo είναι το ίδιο που χρησιμοποίησε η εταιρία στην Ε3 2015.

Το Resident Evil 7 κυκλοφορεί στις 24 Ιανουαρίου 2017 για PS4, Xbox One και PC, ενώ θα υποστηρίζει πλήρως το PlayStation VR.

Advertisement

Ακολουθήστε το Unboxholics στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τεχνολογία, videogames, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε το Unboxholics σε Facebook, Twitter, Instagram, Spotify και TikTok.