Δεν θα μπορείτε να δείτε HDR στην τηλεόραση σας με το PS VR συνδεδεμένο

Θα πρέπει να αποσυνδέετε το headset κάθε φορά
04 Οκτωβρίου 2016 10:26
Δεν θα μπορείτε να δείτε HDR στην τηλεόραση σας με το PS VR συνδεδεμένο

Η Sony έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο FAQ του PlayStation VR, το οποίο απαντά σχεδόν κάθε ερώτημα που μπορεί να έχετε σχετικά με το headset εικονικής πραγματικότητας της εταιρίας. Έτσι, αποκαλύφθηκαν μερικές ιδιαίτερα σημαντικές πληροφορίες. Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό πως για όσο το PS VR είναι συνδεδεμένο η τηλεόραση σας δεν θα μπορεί να αναπαράγει HDR περιεχόμενο.

Το PS VR λαμβάνει το σήμα της εικόνας από το processing box του που υπάρχει στην συσκευασία του. Στο processing box συνδέεται το HDMI του PS4 και έπειτα το μικρό αυτό κουτί συνδέεται με ένα άλλο HDMI με την τηλεόραση σας. Έτσι, ακόμα και αυτοί που δεν παίζουν με το PS VR θα μπορούν να βλέπουν το παιχνίδι στην τηλεόραση ή ο χρήστης θα μπορεί να παίζει τα κανονικά παιχνίδια στην τηλεόραση του χωρίς να αποσυνδέει το headset. Ωστόσο, το processing box δεν υποστηρίζει την HDR λειτουργία των σύγχρονων τηλεοράσεων. Οπότε όσοι έχουν HDR οθόνες θα πρέπει να αποσυνδέουν το processing box και να συνδέουν απευθείας την τηλεόραση με την HDMI θύρα του PS4, κάθε φορά που θέλουν να δουν HDR περιεχόμενο.

Ολόκληρο το FAQ μπορείτε να το βρείτε εδώ, για να μάθετε περισσότερα για τα απαιτούμενα περιφερειακά, το 3D audio και οτιδήποτε άλλο έχει σχέση με το PS VR.