Το πέμπτο trailer του Sword Art Online: Hollow Realization

Ενώ ανακοινώθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες για το Season Pass του παιχνιδιού
03 Οκτωβρίου 2016 11:41
Το πέμπτο trailer του Sword Art Online: Hollow Realization

Τα φώτα της δημοσιότητας από την Bandai Namco είδε το πέμπτο trailer του Sword Art Online: Hollow Realization. Μαζί με αυτό, η εταιρία ανακοίνωσε και το Season Pass του παιχνιδιού, το οποίο θα έρχεται με κόστος 2.500 yen (σχεδόν €22) και θα περιλαμβάνει το "Shrine Maiden of the Abyss" story το οποίο θα αποτελείται από τρία επιπλέον επεισόδια. Η Bandai πρόσθεσε πως θα υπάρχουν και save data bonuses, πράγμα που σημαίνει πως όσοι έχετε ασχοληθεί με προηγούμενους τίτλους θα λάβετε ως δώρο αντικείμενα.

Πιο αναλυτικά, οι παίκτες που έχουν save για το SOA: Hollow Fragment του PS Vita, θα πάρουν το μικρό σπαθί με ονομασία "Wind Foil". Όσοι έπαιξαν το ίδιο παιχνίδι αλλά στο PS4, θα λάβουν το one-handed "Annealing Blade". Τέλος, για αυτούς που έπαιξαν το SOA: Lost Song είτε για το PS4, είτε για το PS3 και PS Vita, θα λάβουν το "Lost Song", ένα αξεσουάρ πανοπλίας για το κεφάλι.

Το Sword Art Online: Hollow Realization κυκλοφορεί στις 8 Νοεμβρίου για την αγορά της Ευρώπης αποκλειστικά στα PS4 και PS Vita.