Στη τελική ευθεία το Skara The Blade Remains

Λίγες μέρες έμειναν για το τέλος του Kickstarter campaign
27 Ιουνίου 2014 11:14
Στη τελική ευθεία το Skara The Blade Remains

Το Skara The Blade Remains βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη τελική ευθεία του Kickstarter campaign που ξεκίνησε η 8-Bit Studios πριν ένα μήνα περίπου και χρειάζεται τη βοήθεια σας. Ο τίτλος θα είναι ένας από τους πρώτους που θα κάνει χρήση της Unreal Engine και σύμφωνα με την εταιρία πρόκειται για το πρώτο παιχνίδι στο είδος του, το λεγόμενο multiplayer online versus genre.

Στο Skara The Blade Remains τοποθετείστε σε μία online αρένα με 16 συνολικά παίκτες συμπεριλαμβανομένου του εαυτού σας και έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε modes όπως Free-for-all, Team Deatchmatch, Siege, Kill the King, Dominion ή Capture the flag

Οι Unboxholics έλαβαν access στην pre-alpha έκδοση του παιχνιδιού και μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως πρόκειται για ένα πολλά υποσχόμενο τίτλο που θα αναδείξει την Unreal Engine 4. Το σημαντικότερο όμως κομμάτι είναι πως το Skara The Blade Remains θα είναι ένας free to play τίτλος με την πώληση μόνο διακοσμητικών αντικειμένων όπως πανοπλίες κτλπ. 

Παράλληλα, ο τίτλος της 8-Bit Studios θα είναι διαθέσιμος σύντομα στον Early Access τομέα του Steam. Μπορείτε να υποστηρίξετε το Skara The Blade Remains πατώντας εδώ.

Tags: