"Μilitary green" Xbox One S bundle με το Battlefield 1  

Ανακοινώθηκαν δύο νέα χρωματιστά χειριστήρια και ακουστικά

Η Microsoft ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας νέας συλλεκτικής Xbox One S κονσόλας για την κυκλοφορία του Battlefield 1. Ο λόγος για το "military green" Xbox One S 1TB bundle, που θα περιλαμβάνει σε ψηφιακή μορφή την Βattlefield 1 Early Enlister Deluxe Edition και θα κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου στην τιμή των $349. Επίσης, το απλό Xbox One Battlefield 1 Bundle των 500GB, με ένα αντίτυπο του Battlefield 1 και έναν μήνα EA Access στα $299.

Ακόμη, θα υπάρξει μόνο για τις ΗΠΑ, μια γκρι έκδοση του Xbox One S στα 500GB, που θα περιλαμβάνει τα ίδια με την ευρωπαϊκή λευκή έκδοση. 

Για να εμπλουτίσει τη σειρά αξεσουάρ του Xbox One, η Microsoft ανακοίνωσε τρία νέα αξεσουάρ που περιλαμβάνουν το Xbox Wireless Controller Dawn Shadow Special Edition ($69.99 - 4 Οκτωβρίου), το Xbox One Wireless Controller - Blue ($64.99 - 27 Σεπτεμβρίου), την ανανεωμένη μαύρη έκδοση του Xbox One Controller με τα νέα χαρακτηριστικά από την One S κονσόλα ($59.99 - Σεπτέμβριος/ Οκτώβριος) και ένα νέο λευκό Xbox One Stereo headset ($64.99 - Τέλη Οκτώβρη). 

Ροη ειδησεων