Χρέωση των 4K updates στους παλιούς τίτλους του PS4; [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Η Sony λέει "εξαρτάται από τον developer"
09 Σεπτεμβρίου 2016 13:35
Χρέωση των 4K updates στους παλιούς τίτλους του PS4; [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Μια νέα πληροφορία έρχεται στην επιφάνεια για να μπερδέψει λίγο ακόμη το αγοραστικό κοινό, όσον αφορά το PS4 Pro και τις αλλαγές που θα φέρει. Σε μια μίνι συνέντευξη που είχε το ιαπωνικό site, Game Impress Watch, με το στέλεχος της Sony Interactive Entertainment, Masayasu Ito, αφέθηκε ανοιχτό το ενδεχόμενο χρέωσης για τα 4K patches των τίτλων του PS4 Pro. Η απάντηση της Sony ήταν πως εξαρτάται από τον developer και πως αυτό θα ισχύσει για παλιούς τίτλους και συγκεκριμένα πριν τον Οκτώβριο του 2016.

Πρόκειται για μετάφραση από τα ιαπωνικά στα αγγλικά και έτσι τίποτα ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο. Τη μετάφραση μπορείτε να τη βρείτε και στο NeoGAF.

GW: Οπότε όσον αφορά την 4Κ/ HDR υποστήριξη σε μελλοντικά παιχνίδια, θα δίνονται δωρεάν τα patches ή θα υπάρχει κάποιο κόστος;

Masayasu Ito: Νομίζω ότι θα είναι διαφορετική η προσέγγιση ανάλογα τον τίτλο και τον τρόπο που σκέφτεται ο κάτοχος του license/ third party για αυτό. 

GW: Και τι γίνεται στην περίπτωση της Sony Interactive Entertainment;

Masayasu Ito: Νομίζω ότι αυτό θα διαφέρει ανάλογα τον κάθε τίτλο στα διαφορετικά τμήματα της εταιρίας. 

GW: Οπότε, λέτε πως εξαρτάται από τον τίτλο, εάν θα υπάρχει χρέωση ή εάν θα είναι δωρεάν;

Masayasu Ito: Σωστά.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Η Sony με e-mail της στο Kotaku επιβεβαίωσε πως δε θα χρεώνει τελικά τα patches των παιχνιδιών για το PS4 Pro, παρά τις δηλώσεις του στελέχους της.