Με Prodigy η αποκάλυψη του multiplayer του Call of Duty: Infinite Warfare

Πλούσιο video υλικό, ενώ η beta ξεκινάει τον Οκτώβριο στο PS4
03 Σεπτεμβρίου 2016 12:47
Με Prodigy η αποκάλυψη του multiplayer του Call of Duty: Infinite Warfare

Η Activision και η Infinity Ward πραγματοποίησαν την αποκάλυψη του multiplayer του Call of Duty: Infinite Warfare, το οποίο για ακόμη μια χρονιά παρουσιάζει μια διαφορετική συνταγή για το διαστημικό του gameplay. Η μεγάλη προσθήκη του φετινού multiplayer ακούει στο όνομα Combat Rigs, που είναι έξι customisable στολές μάχης, εξοπλισμένα με loadouts, όπως ειδικά όπλα, perks και payloads. Τα έξι Combat Rigs δεν είναι περιορισμένες και ξεχωριστές οντότητες μεταξύ τους αλλά μπορείτε να ενώσετε διαφορετικά κομμάτια και να δημιουργήσετε το Combat Rig που σας ταιριάζει. 

Για πρώτη φορά στη σειρά, συστηνόμαστε σε ένα ενδιαφέρον on-the-fly crafting των όπλων, με κομμάτια που αγοράζονται με "Salvage", το in-game νόμισμα του τίτλου. Ακόμη, το νέο progression σύστημα, Mission Teams, σας δίνει επιπλέον objectives για να ξεκλειδώνετε αποκλειστικά call signs, camo και όπλα, που θα βρίσκετε μόνο μέσω αυτών.

Όσον αφορά τη beta, ανακοινώθηκε πως θα διεξαχθεί στις 14 Οκτωβρίου μόνο για τους κατόχους PS4, ενώ αυτοί του Xbox One θα ακολουθήσουν σε αργότερη ημερομηνία.

Στα πλαίσια της γενικότερης αποκάλυψης, η Activision ανακοίνωσε και την πρώτη VR εμπειρία του Call of Duty για το PlayStation VR. Ο λόγος για το "Jack Assault" το οποίο θα δοθεί δωρεάν σε όλους τους κατόχους της PS4 έκδοσης. Σε αυτό μπαίνετε στο πιλοτήριο του Jackal, που είναι το μαχητικό jet του πρωταγωνιστή και θα μπορείτε να το πετάξετε στο διάστημα. Μια πρώτη γεύση από το Jackal Assault στο PS VR μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Αρκετά όμως με τα λόγια, καθώς το να το δείτε με τα μάτια σας είναι πολύ καλύτερο, ιδιαίτερα όταν το ένα trailer συνοδεύεται από το "The Day is My Enemy" των Prodigy και το δεύτερο αναλύει λεπτομερώς ό,τι νέο φέρνει το multiplayer του Infinite Warfare.

Πατήστε "δεξί κλικ>Άνοιγμα εικόνας σε νέα καρτέλα" για να δείτε σε 4Κ ανάλυση.