Τα Yoshi's Woolly World και Super Mario Maker έρχονται στο 3DS

Το "ρόστερ" του Wii U, εισβάλει στη φορητή κονσόλα της Nintendo
02 Σεπτεμβρίου 2016 07:38
Τα Yoshi's Woolly World και Super Mario Maker έρχονται στο 3DS

Όπως ανακοίνωσε η Nintendo στο πιο πρόσφατο Nintendo Direct αφιερωμένο στο 3DS, τα Yoshi's Woolly World και Super Mario Maker του Wii U θα καταφθάσουν και στο φορητό της σύστημα.

Συγκεκριμένα, το Poochy and Yoshi's Woolly World, όπως θα ονομάζεται η νέα έκδοση, θα περιλαμβάνει πέρα από τα επίπεδα του βασικού παιχνιδιού και νέα επίπεδα με τον συνοδό του Yoshi, τον Poochy, καθώς και μερικά σύντομα animated films οπού θα πρωταγωνιστούν οι Yoshi και Poochy. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 3 Φεβρουαρίου του 2017, μαζί με ένα μάλλινο amiibo για τον Poochy.

Το Super Mario Maker του 3DS αποτελεί σχεδόν πιστή μεταφορά της έκδοσης του Wii U, με τη διαφορά πως δε θα διαθέτει το online course sharing. Οι παίκτες αντιθέτως θα μπορούν να παίξουν 100 επίπεδα δημιουργημένα από την ίδια την Nintendo και επιλεγμένα επίπεδα που δημιουργήθηκαν στο Wii U. Ωστόσο, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να μοιραστούν τα δικά τους επίπεδα με άλλα 3DS σε τοπικό επίπεδο. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου.