Δείτε το πρώτο trailer του εντυπωσιακού sci-fi adventure "ECHO"

Χρησιμοποιεί την Unreal Engine 4 και έρχεται σε PC και επερχόμενες κονσόλες
01 Σεπτεμβρίου 2016 11:31
Δείτε το πρώτο trailer του εντυπωσιακού sci-fi adventure

H Ultra Ultra ανακοίνωσε το νέο της πόνημα με τίτλο "ECHO", το οποίο είναι ένα εντυπωσιακό τεχνικά third person sci-fi action adventure παιχνίδι, με ένα ενδιαφέρον concept. Στο ECHO παίρνουμε το ρόλο μιας κοπέλας ονόματι En, που έχει ως αποστολή να εξερευνήσει ένα αρχαίο θρυλικό παλάτι με συνείδηση και νοημοσύνη. Το παλάτι δημιουργεί "echoes" αυτού που το επισκέπτεται για να προστατευθεί και βάζει την En αντιμέτωπη με πολλούς κλώνους του εαυτού της. Κάθε φορά που αντιμετωπίζετε έναν κλώνο της En, το "Palace" μαθαίνει τις κινήσεις σας και κάθε νέος κλώνος έρχεται εξοπλισμένος με τις στρατηγικές και τις κινήσεις που χρησιμοποιήσατε πριν, οπότε αν τρέχετε θα τρέχουν και αυτοί, αν είστε πιο stealth θα είναι και αυτοί stealth κ.ο.κ.

Το Palace κάνει επανεκκίνηση κάθε λίγα λεπτά με αποτέλεσμα να γίνεται blackout, όπου με αυτό ρυθμίζει και αναβαθμίζει τα Echoes με την πιο πρόσφατη συμπεριφορά σας και τότε σας δίνεται η ευκαιρία να δράσετε όσο το παλάτι είναι τυφλό και δεν μαθαίνει τις κινήσεις σας. 

Το ECHO χρησιμοποιεί την Unreal Engine 4 και ενώ αρχικά προορίζονταν για τον ερχόμενο χειμώνα, πλέον αναμένεται την άνοιξη του 2017 για PC και μη ανακοινωθέντες πλατφόρμες (πιθανώς τα PS4 Neo και NX).