Το Gamescom 2016 trailer του Battlefield 1

Ενώ ανακοινώθηκε η open beta του παιχνιδιού
15 Αυγούστου 2016 17:48
Το Gamescom 2016 trailer του Battlefield 1

Ένα νέο trailer δημοσιεύθηκε στον επίσημο YouTube λογαριασμό του Battlefield, το οποίο είναι αυτό που θα προβληθεί στην Gamescom 2016 από την Electronic Arts και την DICE για το Battlefield 1. Όπως μπορείτε να δείτε μέσα από το παρακάτω βίντεο, το νέο trailer είναι για ακόμα μια φορά γεμάτο δράση και μας προετοιμάζει για αυτά που θα συναντήσουμε στο πεδίο μάχης του Battlefield 1.

Επιπροσθέτως, η DICE ανακοίνωσε πως η open beta του παιχνιδιού θα ξεκινήσει στις 31 Αυγούστου και θα περιέχει τον χάρτη Sinai Desert με τα Conquest και Rush να είναι τα modes που θα είναι διαθέσιμα στην beta. Τα classes που θα μπορούν να επιλέξουν οι παίκτες θα είναι τα Sentry, Flame Trooper και Tank Hunter, ενώ τα άλογα θα είναι και αυτά διαθέσιμα στην beta μαζί με ένα behemoth όχημα ονόματι Armored Train.

Το Battlefield 1 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου για PlayStation 4, Xbox One και PC.

Οι Unboxholics θα είναι εδώ για την άμεση και σωστή ενημέρωσή σας γύρω από την Gamescom 2016, η οποία θα διεξαχθεί από τις 17 μέχρι τις 21 Αυγούστου. Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μας για την Gamescom 2016 εδώ.