Το Xbox One επέστρεψε στην κορυφή της αγοράς των ΗΠΑ

Χαρούμενος δηλώνει ο Aaron Greenberg
12 Αυγούστου 2016 15:40
Το Xbox One επέστρεψε στην κορυφή της αγοράς των ΗΠΑ

Για πρώτη φορά μετά από δέκα ολόκληρους μήνες, το Xbox One κατάφερε να ξεπεράσει το PlayStation 4 σε πωλήσεις για τον μήνα Ιούλιο στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών, σύμφωνα με την πρόσφατη αναφορά της NPD Group. Η πλήρης αναφορά πρόκειται να δημοσιευθεί την επόμενη εβδομάδα καθώς αναμένονται και οι ψηφιακές πωλήσεις παιχνιδιών. Επίσης, σύμφωνα με την ίδια αναφορά, οι συνολικές ώρες που έχουν ξοδέψει οι καταναλωτές σε Xbox κονσόλες αυξήθηκε κατά 18% σε σύγκριση με πέρυσι, φτάνοντας τις 1.55 δισεκατομμύρια ώρες.

Φυσικά, υπήρχαν και παλαιότερα μήνες που το Xbox One είχε βρεθεί στην κορυφή αλλά αυτό είχε να πραγματοποιηθεί από τον Οκτώβριο του 2015.

Δεδομένου πως το Xbox One S είχε ανακοινωθεί εδώ και καιρό και κυκλοφόρησε πρόσφατα, αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως οι πωλήσεις του Xbox One θα έβλεπαν κάποια αύξηση. Παρόλα αυτά, όπως φαίνεται έγινε το αντίθετο. Σε επίσημη δήλωση προέβη ο υπεύθυνος Marketing του Xbox τμήματος, Aaron Greenberg. Μπορείτε να την διαβάσετε παρακάτω.

Σας ευχαριστούμε όλους που βοηθήσατε το Xbox One να είναι η νούμερο 1 κονσόλα σε πωλήσεις για τον μήνα Ιούλιο σύμφωνα με το NPD Group. Μας τιμά το γεγονός πως το Xbox One ήταν η κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις για τον μήνα Ιούλιο στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών και πως οι συνολικές ώρες που έχουν ξοδέψει οι καταναλωτές σε Xbox κονσόλες αυξήθηκε κατά 18% σε σύγκριση με πέρυσι, φτάνοντας τις 1.55 δισεκατομμύρια ώρες.

Tags: