Florence + the Machine themed trailer για το Final Fantasy XV

Μαζί με νέες λεπτομέρειες για το Season Pass του παιχνιδιού
12 Αυγούστου 2016 15:00
Florence + the Machine themed trailer για το Final Fantasy XV

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και στο παρελθόν, το μουσικό συγκρότημα Florence + the Machine θα συμβάλλει και αυτή στον μουσικό τομέα του άκρως αναμενόμενου Final Fantasy XV, με πλούσια μουσικά κομμάτια. Έτσι, η Square Enix δημοσίευσε ένα νέο themed trailer το οποίο περιλαμβάνει εντυπωσιακά πλάνα από το μαγευτικό κόσμο του παιχνιδιού, ενώ συνοδεύεται από το κομμάτι, "I Will Be" του συγκροτήματος. Ακόμη, η εταιρία ανακοίνωσε πως το "Songs from Final Fantasy XV" μουσικό άλμπουμ από την τραγουδίστρια βρίσκεται αυτή την στιγμή διαθέσιμο στο iTunes και μπορείτε να το βρείτε κάνοντας κλικ εδώ.

Τέλος, μετά την διαρροή από το Season Pass του παιχνιδιού μέσω του Ιαπωνικού PlayStation Store, η Square Enix παρείχε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το επιπρόσθετο περιεχόμενο που θα φέρει ο τίτλος. Συγκεκριμένα, εκτός της περιπέτειας του Noctis, θα έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε και gameplay από όλα τα μέλη της ομάδας, όπως του Prompto, Gladiolus και Ignis, ενώ τα υπόλοιπα DLC θα εμπλουτίσουν το παιχνίδι με διαφορετικό και προς το παρόν, άγνωστο τρόπο. Ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά στα PS4 και Xbox One.

“Booster Pack” (DLC #1)

Freely obtain powerful weapons that will give you an edge and make battles more exciting.

“Episode Gladiolus” (DLC #2)

A completely original episode focused on Noctis’ companion Gladiolus. In this episode, you can control Gladiolus as a playable character.

“Holiday Pack” (DLC #3)

Freely obtain a wonderful item pack that will make the game even flashier.

“Episode Ignis” (DLC #4)

A completely original episode focused on Noctis’ companion Ignis. In this episode, you can control Ignis as a playable character.

“Episode Prompto” (DLC #5)

A completely original episode focused on Noctis’ companion Prompto. In this episode, you can control Prompto as a playable character.

“Online Expansion Pack” (DLC #6)

An expansion pack that lets you play a completely new Final Fantasy XV.